Dolazi najbolji lagani tekući puder koji smo dugo iščekivali

@leoniehanne

Pronaći idealan tekući puder nije nimalo lagan zadatak jer postoji mnogo ‘stavki’ kone proizvod mora zadovoljiti, od tog da prekriva nedostatke, do tog da na licu bude ugodan te ga ne isušuje. Taj zadatak postaje još teži u ljetnim danima kad minimaliziramo sadržaj u kozmetičkoj torbici kako bismo ga prilagodili godišnjem dobu, a oni proizvodi koji su i dalje dio beauty rutine, moraju biti izrazito lagani i ne smiju na koži stvarati nepoželjan osjećaj maske. To osobito vrijedi za pudere koje u toploj sezoni mijenjamo nešto laganijim varijantama poput krema u boji. Ipak, ako ni tijekom vrućih, ljetnih dana ne preskačete tekući puder, možda je potrazi za onim idealnim došao kraj jer dolazi proizvod kojeg smo svi dugo čekali. Riječ je o laganom tekućem puderu s potpisom Pat McGrath za koji na web shopu već postoji lista čekanja, a njegova je cijena 470 kuna. Skin Fetish: Sublime Perfection The System dolazi u 36 nijansi, a dio je beauty rutine sastavljene od tri koraka te služi za postizanje savršene podloge za ostatak make upa s tri kozmetička proizvoda.

Puder dolazi u 36 nijansi

Prvi korak je uporaba Sublime Perfection Primera, zatim na red dolazi spomenuti i dugo iščekivani Sublime Perfection Foundation čija je premijera najavljena za 26. srpnja te, na posljetku, Sublime Perfection Setting Powder. Zvijezda cijelog procesa je, naravno, lagani tekući puder koji jača barijeru kože, izglađuje nesavršenosti te se postiže savršen finish. Puder je srednje prekrivenosti, zbog čeg je idealan za ljetne dane jer na koži neće biti težak. Iza formule ovog pudera oko kojeg već sad vlada veliki hype stoji genijalna vizažistica Pat McGrath, a poznato je što se dogodi kad Pat McGrath lansira neki novi beauty proizvod – za ljubitelje šminke vrijeme na kratko stane i jedva dočekaju novi proizvod dodati u svoju kozmetičku torbicu. Ne sumnjamo kako će se identično dogoditi i s ovim tekućim puderom.

Pat McGrath još nazivaju i mother-of-make up, a može ju se opisati i kao jednom od najvećih vizažistica današnjice. Kad nije iza modnih pista, u backstageu, dizajnira vlastitu make up liniju koju publika obožava, zahvaljujući njezinom dugogodišnjem iskustvu, radu u beauty sferi i ogromnom talentu. Njezinu genijalnost možemo vidjeti na prestižnim modnim pistama, brojnim editorijalima i naslovnicama časopisa te na crvenom tepihu. Nakon što je ‘pokupila’ najbolje iz beauty svijeta, odlučila je znanja pretočiti u svoj brend Pat McGrath Labs, a cilj brenda je kreiranje najboljeg mogućeg make up proizvoda među kojima će svatko pronaći idealnu nijansu.

Vjerujemo kako veliki hype nije bez razloga te da će i ovi proizvodi jako brzo nestati s web shopa pa je dobra ideja što prije upisati se na listu čekanja kako biste, ako još niste, isprobali ove beauty poslastice koje svijet obožava!

Foto: Instagram, Pat McGrath

1