100% prirodan proizvod za vitalnost organizma

100% prirodan proizvod za
vitalnost organizma

Zima je ostavila traga na vašem zdravlju? Niste se niti oporavili, a već kreće nova, proljetna sezona viroza, prehlada i umora. Kako se oduprijeti zdravstvenim izazovima, biti učinkovit u svakodnevnim obavezama i uživati u sunčanim danima? 

Revolucionaran biljni preparat, Strath, kojem Švicarci već više od pedeset godina povjeravaju svoje zdravlje i vitalnost 100% je prirodni dodatak prehrani na bazi kvasca i ljekovitog bilja, blagotvornog djelovanja na vitalnost organizma. 

Strath je potpuno biljni dodatak prehrani koji se može pohvaliti dugogodišnjom tradicijom i nizom kliničkih studija koje dokazuju njegovu široku djelotvornost. Osim što potpomaže vitalnost, pozitivno utječe na poboljšanu apsorpciju kvalitetnih nutrijenata iz hrane u organizam. 

Strath nastaje tijekom dvomjesečnog, prirodnog procesa vrenja biljnog kvasca – plazmolize, a finalni proizvod dolazi u obliku sirupa te sadrži: 

80% plazmoliziranog biljnog kvasca

10% ječmenog slada (sadrži gluten)

5% meda

5% soka od naranče

Švicarci svoju formulu zdravlja i vitalnosti već 50 godina nalaze u Strathu dok ga svi ostali nazivaju revolucionarnim biljnim pripravkom. Preporučuje se svim generacijama, od 1‐99 godina starosti, posebice osobama koje su izložene dinamičnom stilu života, stresu i neuravnotežnoj prehrani. 

No, Strath mogu koristiti i dijabetičari, kao i osobe osjetljive na gluten, jer je dostupan i u tabletama koje ne sadrže šećer niti gluten. Povrh toga, Strath je 100% prirodan proizvod koji ne sadrži kemijske ili sintetske dodatke te ne izaziva ovisnost ili nuspojave.

Potražite Strath u ljekarnama, specijaliziranim trgovinama te trgovinama zdrave hrane, uživajte u ovom proljeću i ne brinite o pomanjkanju vitalnosti!

Više o Strath proizvodima saznajte na www.strath.hr

 

Foto: Strath

Učitati još
Zatvori