Stigla je nova i još bolja hidratantna krema koja će biti spas u ljetnim vrućinama

Stigla je nova i još bolja hidratantna krema koja će biti spas u ljetnim vrućinama

Baš u vrijeme kada dani postaju topliji i sunčaniji, razveselila nas je vijest da je Kiehl’s kod nas predstavio novo i poboljšano izdanje svoje kultne ULTRA FACIAL OIL-FREE gel kreme za lice za 24-satnu hidrataciju bez sjaja.

Ultra Facial Oil-Free gel krema stručno je formulirana za mješovit i mastan tip kože.

Prvi put lansirana 2013. godine, Ultra Facial Oil-Free u 2021. godini vratila se s novom, bezalkoholnom formulom koja sadrži istu omiljenu teksturu hladnog gela te novu tehnologiju specijaliziranih sastojaka koja djeluje na smanjenje pojave viška sebuma na koži.

Pružajući trenutni osjećaj hlađenja nakon nanošenja, Ultra Facial Oil-Free gel krema sadrži inovativnu mješavinu sastojaka koja uključuje glacijalni glikoprotein izvorno dobiven iz morskih ledenjaka i sitne čestice aminokiselina.

Jedinstvena, brzoupijajuća tekstura gela dubinski hidratizira kožu i pomaže spriječiti gubitak vode, a istovremeno smanjuje osjećaj masnoće za 27%vidljivi sjaj za 24% i izgled proširenih pora za 12% u samo 14 dana. Nakon nanošenja koža je 99% više hidratizirana i ne masti se do 8 sati.

Cijena: Ultra Facial Cream (28ml) – 128,00 HRK; (50ml) – 225,00 HRK (125ml) – 414,00 HRK

Foto: Pexels, Kiehl’s

Učitati još
Zatvori