Stigao je prvi MAC adventski kalendar

MAC je napokon odlučio lansirati na tržište beauty adventski kalendar prepun divnih, sjajnih i neodoljivih make up komada. Ukoliko ga silno želite pokloniti sebi ili učiniti sretnima drage vam ljude dodatno im uljepšavši blagdansko ozračje, važno je znati da je kalendar već dostupan.

Možete ga naručiti na službenoj MAC internetskoj stranici po cijeni od 125 funti. Ukoliko vam se cijena čini visoka važno je imati na umu da je povoljnije priuštiti si ovaj kalendar prepun MAC-ove kozmetike nego sve te proizvode kupovati zasebno. A gotovo je sigurno da ih želite sve.

MAC adventski kalendar unijet će još više radosti u blagdansko ozračje

Ovaj beauty adventski kalendar sastavljen je od potpuno očaravajuće kombinacije proizvoda koja će savršeno nadopuniti vaš beauty kutak i zadovoljiti vaše želje i željice. On, naime, sadrži 24 proizvoda iz MAC-ove kolekcije. Sve te lijep proizvode iz kalendara pravi je užitak preseliti u svoju kozmetičku torbicu. Ovo blagdansko izdanje MAC ponude stoga je pravo otkriće i beauty dragulj za kojim su već poludjele ljubiteljice MAC-ovih proizvoda iz cijelog svijeta.

5 ključnih proizvoda iz MAC beauty kolekcije

Ono što je također odlično kod ovog kalendara je što u njemu možete pronaći i 5 ključnih proizvoda iz aktualne kolekcije među kojima su i highlighting puder, omiljeni Ruby Woo i Velvet Teddy ruževi za usne. Pronaći ćete i sjajnu Feline olovku za oči, In Extreme Dimension 3d umjetne trepavice, Primer Prep Natural Radiance, sjajila za usne iz blagdanske kolekcije kao i sjenila za oči u zemljanim tonovima koji će naglasiti ljepotu vašeg pogleda i prirodni šarm. U ovom blistavom kalendaru koji unosi radost pronaći ćete ne samo mini proizvode u veličini testera već i full size komade što je i više nego odlično.

 

Ukoliko ste se pitali što biste svojim najbližim i najdražim ljubiteljima make upa poklonili za Božić i tako pokazali koliko vam je stalo do vaših ljudi, ovo je uistinu dobar način iskazivanja pažnje i ljubavi. Uz adventski MAC kalendar otkrijte iz dana u dan nove, predivne i uzbudljive proizvode i uljepšajte si baš svaki dan.

Foto: MAC

0