Nova clean SPF podloga za lice koju želimo
Nova clean SPF podloga za lice koju želimo

Nova clean SPF podloga za lice koju želimo

Svi se ljeti želimo bez straha osloniti na podlogu za lice koja ne da nam sam omogućava savršen ten već i adekvatnu zaštitu od sunca. U posljednje vrijeme sve više naginjemo onim proizvodima za čije sastojke znamo da nisu štetni, da su bazirani na moćnim prirodnim sastojcima i da ne štete našem zdravlju. Prirodni sastojci imaju jednaku moć kao i kemijski, osobito kada ih koriste hvaljeni i svjetski priznati brendovi poput Ilia Beauty koji je dostupan i u Zagrebu.

Brend je prije samo koji tjedan najavio revoluciju u podlogama za lice, svoj novi proizvod – točnije serum s vitaminom C i zaštitnim faktorom. Nakon što je godinama njihov Super Serum Skin Tint oduševljavao žene te bio nagrađivan od strane najpoznatijih medija, Ilia Beauty predstavio je C Beyond Triple Serum. Prvi serum s inkapsuliranim vitaminom C, mineralnim zaštitnim faktorom SPF 30 i niacinamidom.

Taman u vrijeme kada našoj koži najviše treba, ovaj novi proizvod osigurat će instantno posvjetljen i blistav ten. Inkapsulirana tehnologija održava snagu i stabilnost formule, isporučujući snažne aktivne tvari za posvjetljivanje, zaglađivanje i zaštitu kože. Baza s bestežinskim uljima, bez vode i s alantoinom umiruje i njeguje ten. Dostupan u tri prozirna tona koji se savršeno stapaju s kožom i daju sjajni ten bez bijelih tragova.

Važno je svakako napomenuti da je ovo serum s vrlo blagim prekrivanjem, najblažim od svih toniranih podloga koje brend Ilia Beauty ima u svojoj ponudi. Ali kao takav i idealan za ljeto i dnevne prigode u kojima nije potrebana make-up već samo sjajna i zdrava koža. Možete ga pronaći ovdje: www.lab.hr.

Foto: Ilia Beauty

Učitati još
Zatvori