Ovo je 10 najboljih krema za lice sa SPF zaštitom koje ćemo koristiti cijelo ljeto
Ovo je 10 najboljih krema za lice sa SPF zaštitom koje ćemo koristiti cijelo ljeto

Ovo je 10 najboljih krema za lice sa SPF zaštitom koje ćemo koristiti cijelo ljeto

Ljeto samo što nije pokucalo na vrata, a već se i osjeti u zraku. Vrući i sunčani dani jedni su od onih u kojima najviše uživamo. Ljeto je također vrijeme kada je iznimno bitno pravilno se brinuti za svoju kožu. Svi znamo da je vrlo važno svakodnevno koristiti kreme sa zaštitnim faktorom i to ne samo ljeti, već i zimi. Odnosno, kreme sa zaštitnim faktorom štite nas od sunčevih zraka koje su itekako prisutne i jednako snažne zimi. Najviše štete koži čine UVA zrake, koje su odgovorne za njeno prijevremeno starenje. One ulaze dublje u kožu i, osim bora, stvaraju rizik od  raka kože. Stoga, zaštita kože tijekom cijele godine itekako je bitna.

Upravo zbog toga je izrazito bitno koristiti SPF zaštitu. Međutim, to ne znači da morate uvrstiti dodatan korak u vašu beauty rutinu, sve što trebate napraviti je upgradeati postojeću hidratantnu kremu. Odnosno, danas na tržištu zaista postoje mnoge kreme za lice koje u svojoj formulaciji već sadrže zaštitni faktor. Stoga, ako se vaša beauty rutina sastoji od svega nekoliko koraka ne strepite! Ne morate dodavati proizvode već zamijeniti vaše postojeće s onima koji sadrže SPF faktor.

Ovo su najbolje kreme sa SPF zaštitom

Stoga, ako već niste, opskrbite se hidratantnim kremama sa SPF zaštitom, koji će kontinuirano hraniti vašu kožu i istovremeno biti borac protiv UV zračenja. Nanosite ih iz udobnosti vlastitog doma i dajte vremena koži da ih u potpunosti apsorbira prije izlaska van. Vjerujte nam, kreme sa SPF zaštitom bit će vam najbolji prijatelj ovog ljeta. Za ljetne mjesece preporučuje se minimalna SPF 30 zaštita, a mi vam u nastavku donosimo najbolje SPF kreme koje možete koristiti cijele godine.

Paula's Choice, Supergoop!
Supergoop!
Drunk Elephant, La Roche-Posay
La Roche - Posay
Kiehl's, La Mer
La Mer
Malin + Goetz, The Ordinary
The Ordinary
CeraVe, L'Oréal
L'Oréal

Foto: Notino.hr, Cult Beauty, Douglas, Instagram

Učitati još
Zatvori