Najnoviji proizvodi koji su posebno kreirani za suhu kosu s masnim vlasištem

Najnoviji proizvodi koji su posebno kreirani
za suhu kosu s masnim vlasištem

Ne postoji ništa poput osjećaja svježe oprane kose. Posebno je uzbuđenje izaći iz salona ili kupaonice i koračati svijetom besprijekorno čiste kose koja zamamno miriše. Svježe oprana kosa čini da se osjećate lagano kao zrak. No, kod onih koji se bore s masnim vlasištem taj je osjećaj brzo prolazan i čini se kao da kosa nikada ne ostaje dugo svježa. Pogrešni proizvodi za njegu brzo kreiraju osjećaj prljavog vlasišta, što izaziva potrebu za mijenjanjem šampona. Korištenje proizvoda koji nisu pravilno uravnoteženi samo potiče vlasište na pretjeranu proizvodnju sebuma i kosi je ubrzo potrebno ponovno pranje. Što je još gore, duljine i vrhovi postaju suhi zbog prekomjerne upotrebe šampona, pogotovo ako kosu uz to bojate, oblikujete raznim uređajima, izlažete se suncu ili drugim čimbenicima okoliša.

Kao da tjeme govori jednim jezikom, a kosa drugim. Ponekad vam se možda čini i nemogućim pronaći proizvode koji bi uskladili njihove suprotne potrebe i uklopili se u vaš moderni način života. No, Kérastase je sad kreirao cijelu liniju Spécifique Divalent proizvoda za kosu koja će istovremeno pružati svježinu masnom vlasištu i njegovati suhe duljine i vrhove kose. Uz to, postoji i još jedan razlog za veselje, a to je otvorenje novog, luksuzno uređenog, salona Animi u Splitu, u kojem su predstavili svoju najnoviju Spécifique Divalent liniju.

Salon Animi ispunjava sve individualne potrebe vaše kose

Kérastase Spécifique Divalent (21)

Frizerski salon Animi je mjesto gdje stručnjaci već godinama stvaraju jedinstvene frizure i unikatne boje za kosu, a sada imaju još jednu adresu. Prilikom otvaranja nove lokacije salona Animi, upriličen je mali domjenak kojem su prisustvovali njihovi dugogodišnji klijenti, kao i predstavnici brenda Kérastase.

Kérastase Spécifique Divalent (14)

Stručnjaci u salonima Animi pružaju personaliziranu uslugu koja je prilagođena svačijem identitetu i ukusu. Kod njih možete dobiti sve od bojanja kose, preljeva, pramenova, balayagea, brazilskog feniranja, ekstenzija, Kerastase Fusio Dose tretmana, feniranja kose, šišanja i svih ostalih frizerskih usluga koje vam padaju na pamet. Sada, na njihovoj novoj adresi Kroz Smrdečec 47 u Splitu možete isprobati i najnoviji Kérastase protokol za rehabilitaciju masne kose koji će ju ostaviti svježom, mekom i sjajnom.

Kérastase Spécifique Divalent (10)

Prva Kérastase linija proizvoda s dvostrukom učinkovitosti

Kérastase Spécifique linija proizvoda za postizanje zdravije kose i vlasišta širi uspjeh svog voljenog Bain Divalent šampona za masno vlasište i osjetljive duljine. Sada je tu savršeni trio koji kontinuirano uravnotežuje razinu sebuma te istovremeno hidratizira suhe duljine, stvarajući mekanu, nahranjenu kosu i dugotrajan osjećaj svježine. Vrijeme je da prekinete ciklus stalnog pranja s pogrešnim proizvodima. Spécifique Divalent potpuna je rutina koja održava kosu svježom i zdravom od korijena do vrhova.

3 koraka za osvježavanje i kreiranje još ljepše i zdravije kose

Ukupna rutina za uravnotežavanje i hidrataciju kose uključuje samo tri koraka – čišćenje, njegu i zaštitu. Čišćenje se obavlja uz Bain Divalent i Argile Équilibrante. Bain Divalent osvježava vlasište i uravnotežuje razinu sebuma te se koristi za uobičajeno pranje kose. Jednom tjedno se uz njega preporučuje korištenje Argile Équilibrante gline za pročišćavanje vlasišta i upijanje viška masnoće. Rezultat su podignuti i osvježeni korijeni kose. 

Kérastase Spécifique Bain Divalent
Kérastase Spécifique Argile Équilibrante

Drugi korak je njega kose koja uključuje korištenje Masque Réhydratant. Formula ove gel-maske osmišljena je tako da nudi ključnu hidrataciju i raspetljavanje duljina, bez poticanja proizvodnje ulja. Kosa nakon nje ostaje meka i sjajna. Zadnji korak je zaštita kose uz Thermique ili kremu za zaštitu kose od topline. Oni se nanose prije oblikovanja kose kako duljine i vrhovi ne bi postali suhi i slabi. To omogućuje da kosa ostane zdrava, dok Spécifique Divalent proizvodi za njegu osiguravaju trajnu svježinu.

Kérastase Spécifique Masque Réhydratant

Nadovezujući se na omiljeni Bain Divalent, ovaj trio proizvoda stvara novu razinu njege za sve one koji imaju masno vlasište, ali suhu ili oštećenu kosu. Ova rutina će vam i kod kuće pružiti osjećaj kao da ste bile u salonu jer spaja luksuzno iskustvo s ciljanom znanošću, a rezultati su nevjerojatni. Donosi razinu dugotrajne svježine i blistave kose svima onima koji možda nikada nisu vjerovali da je za njih to moguće.

Najnovije Kérastase Spécifique proizvode možete naći u web shopu salona Animi, a ako poželite prvo isprobati ovaj Kérastase protokol, možete ih posjetiti na njihovoj novoj adresi Kroz Smrdečec 47 u Splitu.

Foto: Instagram, Kérastase

Učitati još
Zatvori