Jedno pakiranje ove hranjive kreme za tijelo u svijetu se proda svakih 14 sekundi!

Jedno pakiranje ove hranjive kreme za tijelo u svijetu se proda svakih 14 sekundi!

Tijekom toplijih, ljetnih mjeseci, možda niste toliko marljive s rutinom hidratacije kože tijela koliko biste htjele biti. Ali zbog količine vlage u zraku i visokih temperatura se možete izvući s tim. Tijekom zime je to već malo teže, zar ne? Koža nam vrlo brzo počine izgledati sivo i umorno, vidljivo ispucano, a stražnji dio ruku se suši i peruta. Upravo zato se mnoge od nas marljivo počnu brinuti za kožu tijekom zime. To je vrijeme kada brojne beauty entuzijastice posežu za Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum božanstvenom kremom za tijelo.

Sol de Janeiro Bum Bum krema čini kožu zategnutijom i mirisnom

Ako vas brojne pozitivne kritike dosad još nisu navele na to da isprobate ovu hranjivu kremu za tijelo, onda bi vas svi njezini benefiti ovaj put definitivno mogli nagovoriti na kupovinu. Što se tiče mirisa, ovo nije krema za one koji vole suptilne i nježne mirise, ona ima snažan, dubok i jak mošusni miris vanilije koji su brojni opisali kao feel-good i topao. Osjetit ćete ga i nekoliko sati nakon što nanesete kremu. Ipak, najvažnije je to koliko dobro Bum Bum krema hrani i hidratizira kožu. Ona se toliko brzo i neprimjetno upija da biste mogle zaboraviti da ste ju nanijele kad ne bi bilo njezinog divnog mirisa.

Ova krema je bogata i hidratantna zahvaljujući glavnim sastojcima u formuli poput kokosovog ulja i cupuaçu [brazilsko voće] maslaca koji je emolijens koji se brzo upija i dubinski hidratizira. Mnogi su vjerni korisnici Bum Bum kreme jer, osim što hrani kožu, ona za sobom ostavlja blagi svjetlucavi trag koji čini da koža izgleda još zamamnije. Tu je naravno i jedan bonus koji je nenadmašiv – učvršćivanje! Sol de Janeiro Bum Bum krema čini kožu zategnutijom i smanjuje vidljivost celulita. Potrebno ju je nanositi kružnim pokretima i dosljedno, a ako vam je potrebna mala pomoć s blažim celulitom, ona će učiniti da vam koža izgleda sjajno i miriše cijeli dan. Drugi ističu da im je ova krema počela brisati tamne mrlje. No, važno je držati svoja očekivanja pod kontrolom jer vam ona neće dati profesionalne rezultate.

Iako se radi o kremi za tijelo čija cijena možda nije najpovoljnija, jedno pakiranje bi vam moglo trajati gotovo godinu dana. Sol de Janeiro možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori