Slavna brazilska krema za ljepše noge i stražnjicu stigla je u Hrvatsku

Slavna brazilska krema za ljepše noge i
stražnjicu stigla je u Hrvatsku

Prošle godine, na radaru zaljubljenica u kozmetiku našao se jedan proizvod o kojem i danas podjednako glasno bruji čitava beauty zajednica, a od tada se on svrstao u sami vrh bestsellera. Riječ je o kremi Bum Bum Cream, američkog brenda Sol de Janeiro, za koju ste možda već čuli, a o njoj smo i mi pisali prošlog ljeta, zbog fame koju je izazvala s obećanjem da noge i stražnjicu dovodi u top formu.

Sol de Janeiro svojim je asortimanom odlučio približiti svijetu beauty tajne Brazila, zemlje iz koje dolaze neke od najljepših žena svijeta i u kojoj sve vezano uz ljepotu, pa tako i estetska kirurgija, doslovno cvijeta. Kada govorimo o idealima ljepote, u ovoj južnoameričkoj državi to je definitivno brazilska stražnjica, po koju se odlazi i kod plastičnog kirurga. Brazilian Butt Lift jedan je od najtraženijih zahvata, no žene koje ipak nisu odlučne u namjeri otići pod nož, do zaobljene i podignute stražnjice dolaze na druge načine. Uz teretanu i vježbanje, tu je i ova krema koja donosi koktel moćnih i stimulirajućih sastojaka.

Tu je za početak guarana, jedan od najmoćnijih oblika kofeina na svijetu, koja stimulira cirkulaciju i održava kožu najglađom mogućom. Guarani se u ovoj formuli pridružuju još neki ‘tajni’ južnoamerički sastojci. Cupuaçu maslac (izniman hidratantni sastojak), açaí bobice (koje čiste i pomlađuju organizam), te kokosovo ulje. U kombinaciji, ovi sastojci daju boost stražnjici, održavaju kožu na ovom području glatkom i toniranom i smanjuju pojavu celulita. Lagana, svilenkasta tekstura ove kreme može se koristiti i na drugim zonama na tijelu te se osim toga brzo upija, bez osjećaja težine. Svi hvale i miris kreme, koji je slatkast i orašast.

Slavnu Bum Bum Cream sada možete nabaviti i kod nas i iz prve se ruke uvjeriti zašto o njoj bruji cijeli beauty svijet. Asortiman brenda Sol de Janeiro po novom je dostupan u Douglas parfumerijama – u njihovom web shopu saznajte koji se sve proizvodi mogu kupiti i po kojima cijenama.

 

Foto:

Učitati još
Zatvori