Jeste li čuli za Sofi, odličan srpski brend s prirodnim kozmetičkim proizvodima?

Jeste li čuli za Sofi, odličan srpski brend s prirodnim kozmetičkim proizvodima?

@sofi.kozmetika

U posljednje se vrijeme mnogi sve više okreću prirodnoj kozmetici napravljenoj od sastojaka koje imaju jasno porijeklo, no ponekad do takvih proizvoda nije jednostavno doći, a nerijetko znaju biti i cijenovno nepristupačni. U moru brojnih drogerijskih i luskuznih brendova, sve se više ističu manji brendovi koji imaju sve veću popularnost među beauty ljubiteljicama. Jedan od takvih brendova je i kozmetika Sofi. Riječ je o srpskom brendu, odnosno o radionici u kojoj se ručno proizvodi kvalitetna kozmetika, no isključivo od prirodnih sastojaka. Njihov isključivi cilj je proizvodnja ručno rađenih proizvoda te smatraju kako su upravo po tome posebni.

@sofi.kozmetika

Ističu kako u stvaranju svojih proizvoda koriste isključivo prirodne sirovine, gdje god je to moguće. Sirovine koje koriste su, između ostalog, ulje pšeničnih klica, kokosovo ulje, bademovo i jojobino ulje, ricinusovo, maslinovo, aktivni ugljen, med, pčelinji vosak, aloe vera… Svaki proizvod sadrži i pečat koji jamči kolilinu sastojka u proizvodu, a ne sadrže stabilizatore, životinjsku mast, umjetne antioksidanse, fiksatore mirisa, kao ni pigmente koji nisu sigurni. Također, iz kozmetike Sofi poručuju kako većinu njihovih proizvoda mogu koristiti i vegani.

Sofi kozmetika u ponudi ima prirodne kreme, maske za lice, umirujuće i hranjive sapune, balzame za usne, prirodna ulja, prirodne dezodoranse te prirodne kupke. U nastavku smo izdvojili nekoliko proizvoda, a cijelu ponudu možete pogledati na njihovom web shopu.

Sofi
Sofi
Sofi
Sofi
Sofi
Sofi
Sofi

Foto: Instagram (@sofi.kozmetika)

Učitati još
Zatvori