Paleta sjenila s potpisom Fenty Beauty oduševit će svaku beauty entuzijasticu

Paleta sjenila s potpisom Fenty Beauty
oduševit će svaku beauty entuzijasticu

Snap Shadows
@fentybeauty

Novitetima s potpisom Rihannina brenda Fenty Beauty uvijek se iznova veselimo, a taman u dobra blagdanske raskoši dolaze nam bogate palete sjenila, savršene za kreiranje najrazličitih i najmaštovitijih blagdanskih make up lookova. Nakon što je limitirana-kolekcija Galaxy Palette rasprodana, u Fenty Beauty kolekciji ostala je dostupna samo jedna paleta, Moroccan Spice. Stoga, bilo je pitanje vremena kad će Rihanna u kolekciju dodati još sjenila koji će razveseliti svaku beauty entuzijasticu.

Nove palete sjenila nose ime Snap Shadows, a svaka paleta sadrži šest bogatih boja koje se lagano blendaju, a dolaze s tri različita finisha: mat, shimmer i glitter. Nijanse su jednostavne za kombiniranje, a prate ih i zanimljiva imena kao što su: No Fudge Given, phatigue, Nudy Booty i Hey Aunty. Palete su minijaturne, a namjerno su napravljene na taj način kako bi stale u svaku kozmetičku torbicu te kako bi svatko sa sobom mogao nositi i više od jedne palete.

Snap Shadows
@fentybeauty

Kao i svako novo predstavljanje proizvoda s Fenty Beauty potpisom, i ovo je popraćeno s predstavljanjem nekoliko novih beauty “alata”, kao što su kistovi za sjenila te kistovi za blendanje. U kolekciji je i Dry Brush-Cleaning Sponge s kojom će se jednostavno očistiti svaki kist.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori