Smashbox kozmetika stigla je u Hrvatsku

Smashbox kozmetika stigla je u Hrvatsku

“Sve najbolje dolazi iz foto studija. To je srž naše kreativnosti i energije”, kaže suosnivač brenda Smashbox i fotograf Davis Factor. Ujedno se šali da je njegova ljubav prema ljepoti i makeup-u dio DNA. Jer uistinu, on je praunuk Max Factora, osnivača prve profesionalne šminke na svijetu za potrebe filma.

1990. godine Davis je zajedno sa svojim bratom Deanom osnovao Smashbox studio u L.A.-u, koji je ubrzo postao najpopularniji foto studio u Los Angelesu. Ondje su stvarane fotografije za potrebe vodećih modnih časopisa, raznih kampanja brendova i covere albuma poznatih glazbenih zvijezda.

Rad s make up-om u teškim uvjetima studija (jaka rasvjeta, vrućina itd.) te konstantno napredovanje tehnologije (slike visoke rezolucije) zbog kojih se na fotografijama lako mogla razaznati suha koža, pore, bore te promjena boje pudera, potaknuli su ih da razmisle o stvaranju make upa koji će biti savršen, dugotrajan i otporan – od scene do ulice. 1996. godine tako je nastala Smashbox kozmetika, koja je savršeno odgovarala čemu su težili. Besprijekoran make up koji pruža osjećaj udobnosti i njegova dugotrajnost tijekom snimanja, bez dodatnih korekcija, postao je sinonim za brend Smashbox, koji je napokon stigao i u Hrvatsku.

Radi se o dugotrajnim i kvalitetnim proizvodima za svakodnevni i profesionalni make up, a danas je Smashbox jedan od top selling brendova uz Anastasia Beverly Hills, Urban Decay i druge. Najpoznatiji je po svojim primerima, a najprodavaniji je  Photo Finish Primer koji se prodaje svake 1.8 sekunde u svijetu.

Tu je i Studio Skin 14hour Wear Hydrating Foundation – tekući puder ugodan na koži tijekom cijelog dana te savršene postojanosti boje pod svim svjetlima, kao i Be Legendary Lipstick – izuzetno ugodne teksture, dugotrajan i pune boje.

Sve Smasbox cruelty-free proizvode sada možete pronaći u Muller parfumerijama u Zagrebu, Trg Bana Josipa Jelačića i u Splitu, City Centar One.

 

Foto: Smashbox Instagram

Učitati još
Zatvori