Slavna Chanel petica uskoro nam stiže u ekskluzivnoj crvenoj bočici

Slavna Chanel petica uskoro nam stiže u
ekskluzivnoj crvenoj bočici

Chanel se danas pobrinuo za najljepše beauty novosti koje smo mogli čuti i među prvima predstavio blagdansku kolekciju svojih parfema i make up proizvoda. Pritom je otkriveno jedno od najvećih iznenađenja – originalni N°5 Parfum i dva mirisna nasljednika slavne Chanelove petice – N°5 L’EAU Eau de Toilette i N°5 Eau de Parfum, dobila su novo ruho, u crvenim staklenim bočicama koje će bez sumnje raspametiti istinske kolekcionare parfema.

Prvi put u povijesti kuće Chanel, legendarna bočica od prozirnog stakla, koju je dizajnirala Mademoiselle Chanel, pojavljuje se u ovom izdanju u znaku vatreno crvene boje. Postoji više razloga zašto je odabrana upravo ta boja za blagdansku transformaciju spomenutih mirisa. Za crvenu je Coco tvrdila kako je riječ o boji krvi i ujedno boji života, koja ubrzava srce samog N°5 parfema i daje mu ritam i živost na filmu i fotografijama. Današnja kuća Chanel odabrala je zato crvenu za ovaj bezvremenski ženski parfem, koji odražava beskompromisnu narav legendarne dizajnerice.

Jedinstvena limited edition kolekcija uključuje N°5 L’EAU Eau de Toilette i N°5 Eau de Parfum (100 ml) mirise u crvenim staklenim bočicama i ikonični N°5 Parfum (900 ml) od crvenog Baccarat stakla za kolekcionare.

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori