Najnovija Maybelline maskara postala je viralna i već je rasprodana čak 4 puta

Najnovija Maybelline maskara postala je viralna
i već je rasprodana čak 4 puta

Svi mi obožavamo nove make up proizvode, a kad nas k tome obore s nogu svojim odličnim formulama i rezultatima, ne postoji ništa bolje od toga. S vremena na vrijeme kad takvi proizvodi uistinu nadmaše sva očekivanja beauty entuzijastica, oni postanu viralni. Tako je Maybelline Sky High maskara najnoviji viralni make up proizvod za koji trebate znati. Najbolji dio je to što joj je cijena veoma pristupačna, no loša vijest je ta da bi vam još neko vrijeme moglo biti teško doći do svog primjerka. Maybellineova nova Sky High maskara pojavila se na tržištu tek prije otprilike tri tjedna, ali već je rasprodana četiri puta – dijelom zahvaljujući masi obožavatelja na TikTok-u.

Sky High maskara obogaćena je ekstraktom i vlaknima bambusa

Hashtag #skyhighmascara skupio je nevjerojatnih 52,7 milijuna pregleda. Pa, zašto je tako voljena? Formula ove maskare produljuje trepavice, a uz to joj daje i malo volumena. Fleksibilna četkica omogućuje vam da dohvatite svaku trepavicu, čak i onu najsitniju, i to iz svakog kuta. Formula maskare je infuzirana ekstraktom i vlaknima bambusa koji produžuju trepavice. Nakon nanošenja dva do tri sloja Sky High maskare, rezultati su dramatični. Hype je započeo kada je korisnica TikTok-a @jessica.c.eid objavila video kako testira maskaru. Rezultat su crne, izuzetno duge trepavice, stoga nije iznenađujuće to što je objava probudila zanimanje beauty entuzijastica, a velik broj ljudi je pojurio u drogerije da vidi jesu li rezultati toliko dobri kao što se čine.

@kspader79

What better way to close out 2020 than with this memory 💗 @maybelline #maybelline #skyhighmascara #maturebeauty #beautyover40

♬ original sound – Kim Spader

Korisnica @kspader79 otvorila je maskaru i bila je poprilično sumnjičava prema tome kako će djelovati na njezine plave trepavice. No, ostala je zapanjena odličnim rezultatima. Druga korisnica @rocio.roses izvadila je maskaru iz pakiranja dok je još bila u automobilu, rekavši da dugo nije bila toliko uzbuđena zbog maskare. Nakon nanošenja tri sloja bila je oduševljena onime što vidi. Ovu maskaru se definitivno isplati ubaciti u svoju shopping košaricu.

Sky High Maybelline maskara

Maybelline Shy High maskaru možete kupiti ovdje.

Foto: Instagram, TikTok, Maybelline

Učitati još
Zatvori