Ovo bi mogao postati najpopularniji beauty proizvod u novoj godini

Ovo bi mogao postati najpopularniji
beauty proizvod u novoj godini

Oni s prilično velikim kolekcijama proizvoda za njegu kože možda će se iznenaditi, ali postoji samo mali broj sastojaka koji znanstveno dokazano pomažu u smanjenju znakova starenja. Najpoznatiji je, naravno, retinol koji djeluje na povećanje brzine izmjene stanica kako bi koži pružio mladolik izgled uz kontinuiranu upotrebu. Drugi, jednako poznat, ali možda i ne toliko obožavan sastojak, je vitamin C. Razlozi zbog kojih vitamin C nema jednako pozitivne kritike kao retinol su brojni. No, to ne znači da nije jednako marljiv ili učinkovit sastojak.

Proizvod bez mane nadmašuje čak i poznati C E Ferulic

Jedan od najsnažnijih antioksidansa je upravo vitamin C. On štiti kožu od oštećenja koja uzrokuju slobodni radikali, a time i od znakova starenja. Isto tako, smanjuje hiperpigmentaciju i koži pruža savršenu dozu sjaja. Problem leži u činjenici da je vitamin C nevjerojatno teško formulirati. Zapravo, rijetki su proizvodi za njegu kože koji sadrže vitamin C kao svoj glavni aktivni sastojak. Samim time nam onemogućuju to da uživamo u svim njegovim blagodatima. Ipak, postoji pregršt proizvoda s vitaminom C koji stvarno rade ono što bi trebali, a najistaknutiji je, naravno, Skinceuticals C E Ferulic.

Obožavaju ga dermatolozi i slavne osobe jer C E Ferulic je zlatni standard među proizvodima s vitaminom C. Rezultati su gotovo odmah uočljivi, a koži daje zdrav sjaj koji se zaista ne može nadmašiti. Jedini njegov nedostatak je to što nije savršen za one s masnom kožom. Iako su njegova hidratantna svojstva izvrsna za zrele ili suhe tipove kože, jednostavno je pretežak za ten sklon prištićima. Međutim, sada je Skinceuticals kreirao novi i poseban serum s vitaminom C za one s masnom kožom i mnoge beauty entuzijastice su oduševljene i tvrde da je ovaj proizvod bez ijedne mane – osim možda njegove cijene.

Skinceuticals Silymarin CF oduševio je sve one koji su ga već isprobali

Skinceuticals Silymarin CF nema tendenciju isušivanja kože ili izazivanja iritacije, za razliku od mnogih takvih proizvoda koji su kreirani za masnu kožu. Serumi namijenjeni onima s masnom kožom se često moraju koristiti u kombinaciji s drugim proizvodima kako bi se postigla odgovarajuća razina hidratacije i antioksidativne zaštite. No, Silymarin CF ne uzrokuje nikakve negativne posljedice. Prije svega, sadrži 15% L-askorbinske kiseline i 0,5% ferulične kiseline za pojačavanja sjaja i borbu protiv znakova starenja. Uz to, kombinira 0,5% silimarina kako bi pružio daljnju antioksidativnu zaštitu i spriječio oksidaciju sebuma, što znači da pomaže u smanjenju prištića i akni. U njegovoj formuli nalazi se salicilna kiselina, koja je poput svetog grala za one s masnom kožom jer ona nježno odčepljuje pore.

Nakon samo mjesec dana korištenja biste već trebali vidjeti rezultate. Mnoge beauty entuzijastice tvrde da njihova koža nikad nije izgledala tako dobro. Ona djeluje mladolikije i sjajnije, s primjetno manjim brojem prištića. Skinceuticals Silymarin CF donosi sve prednosti vitamina C koje možete doživjeti te bi upravo zato mogao postati najpopularniji beauty proizvod u novoj godini. Svakako će ga biti jako teško maknuti s trona.

Skinceuticals Silymarin CF možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori