U Hrvatsku je stigao prvi neinvazivni filer tretman za kućnu upotrebu

U Hrvatsku je stigao prvi neinvazivni
filer tretman za kućnu upotrebu

Kad nam se koža s godinama počne opuštati, a fine linije i bore se počnu nazirati, prvo što nam najčešće padne na pamet, pored anti-age skincare proizvoda, jesu botoks i fileri. Srećom, s napretkom tehnologije i brendovima koji donose impresivne formule za njegu kože, ne samo da biste mogli uštedjeti novac, već biste mogli pronaći nešto jednako učinkovito što ne uključuje rizik od nepovratnih neželjenih rezultata. Uz to, čak više nećete morati ni napustiti vlastiti dom kako biste uživali u impresivnim anti-age benefitima tretmana poput filera.

Prvi neinvazivni filer tretman za kućnu upotrebu

Neinvazivna i bezbolna, Fillerina nam donosi tihu revoluciju na području hijalurona i alternativu hijaluronskim injekcijama. Za osvježenje kože lica više nije potreban odlazak u ordinaciju. Naime, Fillerinu je moguće primijeniti u udobnosti vlastitog doma uz pomoć neinvazivnog aplikatora. Fillerina je razvijena u švicarskom laboratoriju tvrtke Labo, čiji su stručnjaci dugogodišnjim istraživanjem uspjeli stvoriti molekule hijaluronske kiseline, koje uspijevaju proći duboko u kožu, do samog dermisa.

Do sada je ovaj način primjene hijaluronske kiseline bio upitan. Hijaluron se uglavnom zadržavao na površini i u gornjim slojevima kože. No, taj problem u Fillerini rješava patent od 12 molekula, različite molekularne mase, koje su posebno učinkovite u prodiranju u dublje slojeve kože, pri čemu pružaju učinak filera. Poznato je da samo jedna molekula hijalurona na sebe, poput magneta, veže i do 10.000 puta veću količinu vode. Organizam s godinama prestaje proizvoditi hijaluronsku kiselinu, te koža i tkivo gube na elastičnosti i svježini. 

Od sada je Fillerina u Hrvatskoj dostupna u ljekarnama

Brend je hrvatskom tržištu predstavila farmaceutska tvrtka Salveo. „Salveo već dugi niz godina gradi uspješne priče o bezreceptnim proizvodima kojima se vjeruje. To su proizvodi koji donose rješenja i spajaju medicinu i farmakologiju, a mnogi od njih su u svojoj kategoriji nezamjenjivi. Fillerina je jedan od takvih brendova, dermokozmetički proizvod koji će biti dostupan samo u ljekarnama. Iako smo mislili da znamo sve o primjeni i djelovanju hijalurona, tvrtka Labo je pokazala da postoji i mogućnost razvoja neivazivnog filera za kućnu upotrebu. Vjerujemo da će Fillerina postati omiljeni dermokozmetički proizvod svih onih koji traže alternativu invazivnim metodama“, izjavila je marketing menadžerica, Jasna Perica Krpina.

Fillerina® 12Ha Densifying-Filler intenzivni i dnevni tretmani dostupni su u tri različite koncentracije koji se odabiru i doziraju prema promjenama i stanju kože te pojavnosti bora, a osim intenzivnog tretmana u ponudi i svakodnevni tretmani – Fillerina dnevna i noćna krema, krema za područje oko očiju. Jednostavnost korištenja je ono što Fillerinu čini jedinstvenom.

Fillerina se nanosi pomoću posebno patentiranog aplikatora, a učinak je vidljiv do četiri mjeseca. Upravo je jednostavnost korištenja ono što oduševljava naše korisnice. Potrebno je odabrati proizvod u skladu s godinama i stanjem kože, nanositi po uputi na željena područja kože,  koja će postupno dobiti svježiji izgled, s manje bora, i s učinkom povećanja volumena na području obraza, jagodica i usana“, ističe mag. pharm., Jasna Perica Krpina.

Hijaluronska kiselina je sastavni dio našeg organizma, baš kao kolagen i elastin. Ove molekule čine okosnicu vezivnog tkiva i one su formula ljepote naše kože. Sva tri sastojka se u prirodnim omjerima nalaze i u Fillerini koja u svijetu postaje broj 1 podrška prirodnoj ljepoti.

Fillerinu možete pronaći u odabranim ljekarnama.

Više informacija možete otkriti na službenoj web stranici brenda ili putem njihovog Instragrama.

Foto: Pexels, PR

Učitati još
Zatvori