Sjajna novost: The Ordinary kozmetika stigla je u hrvatske parfumerije

Sjajna novost: The Ordinary kozmetika
stigla je u hrvatske parfumerije

@moodycatch

Otkako se pojavio na beauty sceni, kozmetički brend The Ordinary izazvao je pravu malu revoluciju u svijetu ljepote, a svi njegovi proizvodi stvarani su sa svrhom postizanja funkcionalne ljepote. The Ordinary kolekcija tretmana za kožu stalno raste i nadopunjuje se, a ono zbog čega je brend postao revolucionaran jest činjenica da je već dobro poznate i efektivne kliničke tehnologije učinio pristupačnijima; što kroz cijene The Ordinary proizvoda, a što kroz komunikaciju s potrošačima koja je od samih početaka nastojala biti direktna, iskrena i s integritetom. Brend je, ukratko, poželio reći sljedeće: ono što vam drugi brendovi prodaju kao najnapredniju i najinovativniju tehnologiju po paprenoj cijeni, zapravo je nešto vrlo uvriježeno u beauty industriji i prave inovacije tu zapravo ni nema. Pa čemu onda astronomska cijena?

@littleunii

Informirajući se o ovim proizvodima, i same smo postale vještije u baratanju kozmetičkim terminima i na neki smo način napokon shvatile kako proizvodi funkcioniraju. Naposljetku, nabaviti super proizvod za kožu za svega nekoliko eura pokazalo se velikim bonusom.

Kupovina na internetu

No, The Ordinary proizvodi dosad su nam isključivo bili dostupni kroz web shopove, pa je njihova kupovina u tom pogledu ponekad bila lutrija, uz nekoliko pogodaka, ali i nekoliko pogrešaka.

@_glamdiary

The Ordinary stiže u hrvatske parfumerije

Kakva je The Ordinary kozmetika i koje formule najbolje djeluju, uglavnom bismo saznale preko blogova i vlogova, a sada je došao trenutak da se s njome upoznamo i uživo, jer The Ordinary i službeno dolazi na police hrvatskih parfumerija! Od ponedjeljka, 19. kolovoza, asortiman brenda možemo isprobati na policama Douglas parfumerija i zapravo se već veselimo isprobavanju nekih proizvoda koje dosad još nismo nabavile. Ovaj potez ekspanzije na hrvatske police ne čudi, jer brend se početkom kolovoza pojavio i u velikim svjetskim drogerijama; Bootsu u Velikoj Britaniji i u Ulti u SAD-u.

@the_shopaholic_girl

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori