Nova frizura Julije Roberts: Jednostavna promjena koja pomlađuje u trenu
Nova frizura Julije Roberts: Jednostavna promjena koja pomlađuje u trenu

Nova frizura Julije Roberts: Jednostavna
promjena koja pomlađuje u trenu

Julia Roberts je i zauvijek će biti ikona ljepote. Od njezinih kovrča u filmu Vjenčanje mog najboljeg prijatelja do volumena u  Mystic Pizza filmu, Julia je naš ultimativni hairstyle crush. Sada se pojavila s najnovijim, vrlo popularnim izgledom – šiške kakve nose Francuskinje i  podsjećaju na trendi zavjesa stil. Glumica je pokazala svoj novi look na projekciji svog najnovijeg filma, Leave The World Behind.

Obojana u toplu smeđu boju, Julijina duga kosa bila je stilizirana u suptilne valove za događaj u Londonu. Šiške su joj završavale točno iznad očiju, djelomično prekrivajući obrve.

Julia Roberts
Julia Roberts

Štikle sa šljokičastim resicama

Kako bi upotpunila svoj novi izgled, četverostruka dobitnica Oscara odjenula je blijedo ružičasti Gucci komplet, a vrhunac outfita bio je par posebnih štikli prekrivenih resicama sa šljokicama. Zvijezda je također je stavila srebrne detalje na nokte koji su bili nalakirani u metalik nijansu i nekoliko prstenova.

Julia Roberts
Julia Roberts

Volimo frizure Julije Roberts

Frizura Julije Roberts je 1994. prvi put privukla pažnju kada se glumica ošišala kosu do ramena, a imala je i ravne šiške na televizijskom pojavljivanju kod Diane Sawyer. Iako novi izgled nije baš kao iz 90-ih, svakako je zabavno ponovno se prisjetiti njezinih kultnih frizura. Nadamo se da su prirodne kovrče ili tamnija boja sljedeće.

Učitati još
Zatvori