Zavirite s nama u make up studio Simone Antonović

Zavirite s nama u make up studio
Simone Antonović

Simona Antonović već je dugo naša omiljena sugovornica na temu svega vezanog uz ljepotu, što u formalnom, a što u neformalnom smislu. Ona je jedna od onih super talentiranih make up artistica Hrvatske, koju ćete uvijek poželjeti pitati za neku dobru osobnu preporuku make upa koji koristi ili kozmetike kojom njeguje kože. Osim što sjajno šminka, i sam njen ten prava je vizija, pa mnoge žene zanima kojim ga proizvodima i stilom života postiže.

Uvijek u korak s novim beauty trendovima

Ono što je Simoninu karijeru učinilo međunarodnom, svakako je dugogodišnja plodonosna suradnja s modnom i beauty kućom Chanel, za koju radi kao službena vizažistica za Centralnu i Istočnu Europu te Mediteran. Upravo na toj poziciji, na izvoru je svih novih beauty i make up trendova koji se rađaju, a klijentice koje ju posjećuju u njenom studiju u Medvedgradskoj 39 imaju priliku doživjeti dašak te make up magije.

U studiju kod Simone Antonović

Vodimo vas u make up studio naše poznate vizažistice

U suradnji s kućom Chanel, s kojom vam donosimo seriju Instagram priča na temu make upa i njege kože, odlučili smo za početak zaviriti u Simonin studio i otkriti što se sve u njemu krije, kako je organizirala svoj radni prostor, što ju inspirira i koji su neki od njenih must have proizvoda za ljeto.

Priču sa Simonom, snimljenu u njenom make up studiju, možete pogledati sutra na našem Instagram profilu, točnije u našim Instagram Stories!

Foto: Simona Antonović

Učitati još
Zatvori