Stigla je nova, još bolja formula kultnog Shape Tape korektora

Stigla je nova, još bolja formula
kultnog Shape Tape korektora

Kad se radi o make up proizvodima, u posljednjih pet godina malo je njih imalo toliko veliki utjecaj kao linija proizvoda Shape Tape brenda Tarte Cosmetics. Radi se o korektoru čija formula nudi potpuno prekrivanje, a hvaljena je zbog svoje glatkoće i velikog aplikatora. On je ubrzo postao omiljen među beauty entuzijastima diljem svijeta. No, prema osnivačici i izvršnoj direktorici brenda, Maureen Kelly, neki su ljudi ipak imali jednu veliku kritiku. Naime, u proteklih pet godina je mnoge vjerne korisnice Tarte Shape Tape korektora osjećaju kao da postojeća formula ipak nije dovoljno hidratantna za njih.

Shape Tape Ultra Creamy ima još bolju formulu za dodatnu dozu hidratacije

Te su povratne informacije fanova ono što je brend potaknulo na to da kreiraju Shape Tape Ultra Creamy korektor, novu i hidratantnu verziju originala. Kao i prvi Shape Tape, ova ultra kremasta inačica pruža istu moć prekrivanja i satenski izgled, ali sadrži nekoliko dodatnih sastojaka koji pružaju hidrataciju bez žrtvovanja dugovječnosti. Opuncija, vrsta kaktusa koja je ujedno i jestivo voće, daje ovoj formuli hranjiva svojstva i kremastu teksturu. Uz to, on je i moćni borac protiv upala. To nije jedini sastojak koji je Tarte dodao u svoju formulu kako bi Shape Tape učinio boljim za suhu kožu. Među najnovijim sastojcima mogu se naći i skvalan, shea maslac te hijaluronska kiselina – svi odreda poznati po svojim hidratantnim svojstvima.

Da stvar bude još bolja, Tarte je svojoj najnovijoj kolekciji korektora dodao pet novih nijansi. Tako Ultra Creamy kolekcija korektora sadrži sveukupno 35 nijansi. Njih je brend isto tako stvorio na temelju povratnih informacija svojih fanova. Uz to, planira proširiti originalnu Shape Tape kolekciju na isti način, tako da će obje verzije imati potpuno iste raspone i nazive nijansi. Možda već znate da ovo nije prvi put da je Tarte Cosmetics reagirao na kritike kupaca. Prošle je godine brend udvostručio ponudu nijansi Shape Tape pudera nakon što su fanovi istaknuli određene nedostatke.

Shape Tape Ultra Creamy bit će dostupan tek od sredine prosinca putem službene web stranice brenda. Moći ćete ju nabaviti po cijeni od 27 dolara.

Foto: Tarte Cosmetics

Učitati još
Zatvori