Mega popularni Glow Recipe izbacio je serum koji briše pore i sada se može naručiti u Hrvatsku
Mega popularni Glow Recipe izbacio je serum koji briše pore i sada se može naručiti u Hrvatsku

Mega popularni Glow Recipe izbacio je serum koji briše pore i sada se može naručiti u Hrvatsku

Ako iole pratite beauty zajednicu na društvenim mrežama, velike su šanse da ste kod mnogih vidjeli da prije šminke koriste Watermelon Glow Niacinamide Drops brenda Glow Recipe. Ako vam ne “zvoni” to ime, radi se o onom rozom serumu sa sitnim šljokicama. Nakon nanošenja koža je blistava i hidratizirana, a šminka izgleda besprijekorno.

Taj viralni i stvarno jako popularni highlighting serum sada je dobio nasljednika koji bi mogao postati jednako omiljen. Naime, radi se o kapima za “brisanje” pora. Radi se o Strawberry BHA Pore-Smooth Blur kapima za lice. To je, dakle, još jedan proizvod koji ima više djelovanja. On istovremeno njeguje kožu i vizualno ju uljepšava.

Što je posebno kod ovih kapi?

Kako sami kažu na stranici, proizvodi za bluranje pora dosad su bili temeljeni na silikonu. To je samo vizualno prekrivalo pore, ali nije djelovalo na njih, odnosno na uzrok velikih i proširenih pora. Zato su razvili ovaj proizvod koji je skincare tretman i primer za šminku u jednom, Njegova formula razvijena je tako da instantno vizualno poboljšava izgled kože, ali i da s vremenom i korištenje zaista poboljša kožu. Također, pomaže kod kontrole proizvodnje masnoća na koži.

Što se sastojaka tiče, kako i samo ime kaže, u ovim kapima su enzimi jagode te BHA kiselina. Jagoda je, pak, ključna jer je prepuna antioksidansa poput vitamina C te je bogata nježnim kiselinama koje pročišćavaju kožu i vraćaju joj sjaj. Umjesto silikona, pak, u ovim kapima je kombinacija tapioke i riže, sastojaka koji upijaju ulja i tako kožu održavaju matiranom.

serum za pore

Kako koristiti ovaj proizvod?

Ono što je najprije važno naglasiti je da ako dosad niste koristili kiseline na licu, morate napraviti patch test kako biste vidjeli hoćete li negativno reagirati. Ako je sve u redu, ovaj proizvod možete koristiti svakodnevno.

Možete ga koristiti kao serum, nakon tonera, a prije hidratantne kreme, ujutro ili navečer. Osim toga, možete ga koristiti kao primer. Njega trebate nanijeti kao zadnji korak svoje skincare rutine i prije nanošenja tekućeg pudera. On će vašoj koži dati onaj satinirani finiš, ali neće ju zamastiti.

FOTO: Instagram (@glowrecipe, @selfcare_wkimm)

Učitati još
Zatvori