U Hrvatsku je napokon stigao Scentology – jedan od trenutno najpopularnijih brendova parfema
U Hrvatsku je napokon stigao Scentology – jedan od trenutno najpopularnijih brendova parfema

U Hrvatsku je napokon stigao Scentology – jedan od trenutno najpopularnijih brendova parfema

Ako ovih blagdana tražite idealan parfem za poklon dragoj osobi ili za poklon sebi samima (jer zašto ne?), razveselit će vas ova odlična i mirisna beauty vijest – na hrvatsko je tržište, naime, stigao jedan od trenutno najpopularnijih parfemskih koncepata koji odiše elegancijom, minimalizmom i savršeno usklađenim mirisnim notama i akordima.

Riječ je o britanskom brendu Scentology koji je globalnu popularnost stekao zahvaljujući prekrasnim i luksuznim pakiranjima te idealno balansiranim sastojcima. Pored svega toga, Scentology je cjenovno prihvatljiv te iznimno “user-friendly” zbog jednostavnog i vrlo jasnog načina prezentacije i realizacije mirisa.

Scentology

Minimalistička estetika

Estetika brenda pažljivo je promišljena – profinjena, nježna i čista – parfemi se nalaze u sofisticiranim bijelim tubama, unutar bočica od debeloga stakla, kroz koje se naziru pastelne tekućine vrhunski pomiješnih mirisnih sastojaka. Kako bi vam bilo što lakše odabrati parfem po vlastitome ukusu, svaki od njih već na kutiji ima natpis sa svojim osnovnim akordima. Ovi parfemi specifični su po tome što nemaju ime, već su njihovi nazivi određeni njihovim glavnim sastojcima. Ti sastojci karakteristični su za osnovne olfaktorne (mirisne) obitelji, a možete ih raspoznati i po bojama – crvena, mint zelena, pastelno ljubičasta, sunčano žuta i nježno ružičasta.

Scentology

Tako npr. ako volite svježe cvjetne parfeme, za vas je stvoren Scentology Lychee & Rose Bouquet (ružičasta); ako ste više za slatkaste gurmanske mirise, onda će vas oduševiti Scentology Vanilla Latte & Velvet Woods (pastelno ljubičasta). Sveukupno, Scentology donosi kolekciju od 5 mirisa – oni su načelno kreirani za žene, ali iznimno elegantno i lijepo stoje i na muškoj koži. Temeljna filozofija brenda Scentology počiva na savršeno balansiranim mirisnim notama, koje pružaju mekoću, čistoću i osjećaj poput druge kože. Parfemski sastojci su pažljivo birani i pomiješani kako bi se dobili jedinstveni parfemi inspirirani luksuznim niche-sektorom.

Lychee & Rose Bouquet

Scentlogy Lychee & Rose Bouquet je parfem idealan za ljubitelje svježe-cvjetnih lepršavih mirisa. U gornjim notama ovaj se miris otvara bogatim akordima svježeg i sočnog voća – lychee (azijska trešnja), marelica, breskva, crvena naranča, limun i rabarbara. U svom srcu ima raskošne note cvijeća – ruža, geranij, orhideja i jasmin, uz dodatke nježnih travnatih tonova. Parfem je zaokružen mekim notama sandalovine, cedrovine, mošusa, ambre i vanilije.

Scentology
Lychee & Rose Bouquet

Vanilla Latte & Velvet Woods

Scentology Vanilla Latte & Velvet Woods je stvoren za ljubitelje slatkih, jačih, gurmanskih mirisa. Otvara se opojnim i slasnim akordima kave i kokosa, uz svježinu bergamota. U srcu mirisa su nenametljivi tonovi đurđice, jasmina i cedrovine. Donje note su slatke i tople, svilene i puderaste, a njima dominiraju vanilija, sandalovina, suho drvo, heliotrop i mošus.

Scentology
Vanilla Latte & Velvet Woods

Orchard Fruits & Freesia

Scentology Orchard Fruits & Freesia je naglašeno voćni miris koji se otvara oštro-sočnim akordima jabuke i kruške, nastavlja se na raskošno cvjetno srce kojim dominiraju jasmin i frezija, dok je u bazi aromatični, senzualni pačuli, uz ambru i drvenaste note. Ovo je sočan miris, koji najviše u cijeloj kolekciji paše uz mušku kožu.

Scentology
Orchard Fruits & Freesia

Floriental Mandarin

Scentology Floriental Mandarin je parfem za ljubitelje orijentalno-voćnih, egzotičnih parfema. Otvara se vrlo živahno i citrusno – mandarina, klementina, bergamot i ružičasti papar. U njegovu su srcu ruža, heliotrop i jasmin, što mu daje bogati cvjetni ton, ali se završava slatko i gotovo “jestivo” zahvaljujući mahuni tonke i vaniliji. Eleganciju mu daje fini akord sandalovine kao posljednje note u olfaktornoj piramidi.

Scentology
Floriental Mandarin

Svih 5 Scentology mirisa predstavlja savršeno komplementarni parfemski opus pa se njima možete igrati i na način da ih kombinirate – layering, odnosno slojevito nanošenje nekoliko parfema istodobno, trenutno je veliki hit i pruža kreativniji pristup parfemima te otvara vrata vašoj mašti. Isprobajte ove prelijepe parfeme, pronađite svoje omiljene i uživajte u njihovom čudesnom pretapanju na vašoj koži.

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori