3 ključna koraka za savršenu frizuru u 2022. godini

Svaka zimska sezona nova je prilika da svoje najdraže iznenadimo poklonom za koji se nadamo da će im se svidjeti i da će ih neizmjerno razveseliti. Naravno, najlakše je pitati nekoga što želi za Božić, ali gdje je zabava i iznenađenje u tome? Može biti izazovno pronaći prave ideje za darove za beauty entuzijastice koje žele isprobati sve. No, potrebno je samo malo razmisliti o osobi za koju odabirete poklon i pokušati se sjetiti koje proizvode je spomenula da želi isprobati. Hair care proizvodi definitivno su jedna od najboljih beauty opcija od kojih možete krenuti. Čak i ako mislite da osoba kojoj kupujete poklon već ima sve što bi joj moglo zatrebati, vjerujte nam da, kada nešto volite, svaki novi proizvod koji obećava omogućiti vam kosu koja je zdravija i ljepša nego ikad prije, onda će se ti proizvodi zasigurno naći na wish listi svake beauty entuzijastice i hair care obožavateljice.

#jedinstvena zaštita kose zimi je još važnija no inače

U posljednje vrijeme važnija je postala njega kože od make upa koji će prekriti nepravilnosti, a tako je važnija postala i pravilna njega kose od korištenja skupocjenih ulja, šampona ili regeneratora kako bismo pokušali popraviti štetu koja joj je već nanesena. Zato su ‘it’ hair care proizvodi postala napredna sušila te uređaji za ravnanje i kovrčanje kose koji ju pritom neće oštetiti i uzrokovati ispucale vrhove. Trenutno su najpopularniji takvi uređaji upravo Philips uređaji s tehnologijom SenseIQ. Oni nude personalizirani doživljaj i jedinstvenu njegu kose. Tehnologija SenseIQ omogućava inovativno i personalizirano iskustvo vaše beauty rutine jer ona osjeća, prilagođava se i njeguje vašu kosu kako bi svakome omogućila najbolje rezultate.

Sušilo za kosu Philips s tehnologijom SenseIQ

Inovativno sušilo za kosu Philips s tehnologijom SenseIQ donosi personalizirani doživljaj sušenja kose svaki dan. Ono aktivno štiti kosu od oštećenja i pucanja. Tehnologija SenseIQ radi na principu umjetne inteligencije te nudi ekskluzivno i personalizirano iskustvo sušenja i oblikovanja vaše jedinstvene kose. Ona osjeća kosu, prilagođava joj se i njeguje ju pa više ne morate tražiti kompromise između zdravlja kose i savršenih rezultata oblikovanja.

Digitalni infracrveni senzor neprekidno utvrđuje temperaturu kose radi personalizirane zaštite, analizira podatke prikupljene senzorom i prilagođava temperaturu više od 12.000 puta po sušenju [ako uzmemo u obzir da je prosječno trajanje sušenja sedam minuta] kako ne bi došlo do pregrijavanja i oštećenja kose. Pametni digitalni programi stvaraju iskustvo sušenja prilagođeno vašim željama i željenoj frizuri automatskim odabirom prikladne temperature i snage protoka zraka uz pet digitalnih načina sušenja na potpuno digitalnom LED zaslonu. Sušilo ima snažan protok zraka tako da sada možete u jednostavnijem i bržem sušenju vaše jedinstvene kose. Uz njega dolaze tri nastavka – nastavak za oblikovanje [mlaznica 7 mm], opuštajući masažer vlasišta i difuzor za kovrče te su moguće tri postavke topline i brzine, kao i mlaz hladnog zraka. 

Auto Curler Philips s tehnologijom SenseIQ

Philips Auto Curler serije 8000 ima digitalni senzor i tehnologiju SenseIQ koji će u samo nekoliko sekundi vašu ravnu kosu pretvoriti u prekrasne valove za kojima će se svi okretati. Pritom će zadržati čak 95 posto njezine prirodne hidratacije. Uz njega ćete bez problema oblikovati predivne kovrče koje definitivno neće proći nezamijećeno. Inteligentni Auto Curler s tehnologijom SenseIQ i pametnim mikroprocesorom, neprekidno analizira i prilagođava temperaturu uređaja kosi te na taj način sprječava njezino pregrijavanje, a istovremeno joj pruža volumen i sjaj. Pametni sustav automatski uvija svaki pramen kose, a k tome se sprječava i statički elektricitet pa je kosa glatka i sjajna, a zvučni signal javlja vam kad je kovrča spremna. Gumbom za odabir smjera uvijanja birate smjer kovrče – lijevo, desno ili naizmjenično, a tu je i dulja cijev za kovrčanje. 

Uređaj za ravnanje kose Philips s tehnologijom SenseIQ

Savršeno ravnu, oblikovanu i sjajnu kosu bez oštećenja, kao i personalizirano iskustvo njege kose, možete imati uz revolucionaran uređaj za ravnanje kose. Tehnologija SenseIQ čuva do 70 posto prirodne hidratacije kose pri svakom oblikovanju, što sprječava njezino isušivanje i nastanak oštećenja. Hidratizirana kosa je mekana, fleksibilna i manje sklona lomljenju, a oblikovanje je puno jednostavnije, duže će trajati, a i kosa će jednostavno biti ljepša i blistava. Njegov patentirani dizajn uključuje četiri posebne mlaznice s obje strane uređaja za ravnanje kose koje otpuštaju milijune iona koji uklanjaju statički elektricitet i kosi daju blistav i sjajan izgled. Uz tri načina rada jednostavno je odabrati ono što vam je potrebno u datom trenutku.

Koji god od ovih proizvoda odlučili darovati sebi ili dragoj osobi ovih blagdana, zasigurno nitko neće ostati razočaran. Više informacija o Philips proizvodima sa SenseIQ tehnologijom možete doznati na linku.

Foto: Philips

0