Vode i maglice za samotamnjenje za ujednačen ten bez fleka
Vode i maglice za samotamnjenje za ujednačen ten bez fleka

Vode i maglice za samotamnjenje za
ujednačen ten bez fleka

Ako ste među onima koji se još nisu uspjeli domoći plaže i mora ili jednostavno izbjegavate sunce i solarije, samotamnjenje je rješenje. S obzirom na to da baš nitko ne voli mastan osjećaj na koži i jake narančaste nijanse tena, vode i maglice za samotamnjenje idealno su rješenje.

Super je i što je kod njih nered minimalan, a toliko se jednostavno koriste da će ih obožavati i početnici. Čak i ako samotamnjenje isprobavate prvi puta, vode i maglice bit će vam jednostavno koristiti. Postupak je sličan kao i kod ostalih proizvoda za samotamnjenje. Trebate napraviti piling, hidratizirati kožu i naposljetku nanijeti vodu ili maglicu. Ovakva konzistencija proizvoda osigurava da potamnite bez fleka koje često ostaju nakon krema i losiona.

Savjeti

Prije nanošenja bilo kojeg proizvoda za samotamnjenje treba pratiti korake koji osiguravaju da dobijete lijepu i ujednačenu boju.

1. Piling

Večer prije nego planirate samotamnjenje treba napraviti piling te nahraniti kožu hidratantnom kremom ili losionom. Također, večer prije treba ukloniti dlačice.

2. Tuširanje

Drugog dana se otuširajte gelom za tuširanje, ali ne onim na bazi ulja. Temeljito se obrišite  i preskočite kreme i losione, mažete se samo vodom za samotamnjenje.

3. Zaštita suhe kože

Kako ne biste imali nakupine boje na laktovima ili koljenima, njih se preporučuje namazati losionom za tijelo – no u vrlo maloj količini. Isto vrijedi za sve iznimno suhe točke na tijelu.

4. Aplikacija proizvoda za samotamnjenje

Vodu i maglice također treba dobro utrljati u kožu kao i sva slična sredstva. Zglobove ostavite za kraj. Ruke temeljito operite nakon korištenja proizvoda.

Kako ne biste trebali sami tažiti, napravili smo taj posao za vas. U nastavku donosimo popis voda i maglica koje pružaju lijepi brončani ten.

Byrokko

voda za samotamnjenje

Academie Bronz’ Express

voda za samotamnjenje

Tan Luxe

voda za samotamnjenje

Chanel L’eau Tan

voda za samotamnjenje

St. Tropez Tanning Mist

voda za samotamnjenje

Make Up Revolution

voda za samotamnjenje

FOTO: Notino, Chanel,Byrokko, Tan Luxe, Instagram

Učitati još
Zatvori