S prvim danima veljače u prodaju dolazi jedna vrlo uzbudljiva make up kolekcija

S prvim danima veljače u prodaju dolazi jedna
vrlo uzbudljiva make up kolekcija

Francuski brend Lancôme s godinama je postao poznat u svijetu sa svojim limitiranim beauty kolekcijama na kojima snage udružuje s raznim zvijezdama, ikonama, talentima… A ništa drugačije po svemu sudeći neće biti ni proljeće 2020.

Naime, na pariškom Vogueu najavljena je nova Lancômeova ekskluzivna suradnja, koja ovog puta uključuje ni više ni manje no svjetski omiljen fotografski duo Mert & Marcus. Njihova zajednička make up kolekcija mogla bi se smatrati svojevrsnom ekstenzijom plodonosne suradnje koja traje već dugi niz godina, jer upravo fotografi Mert Alas and Marcus Piggott stoje iza brojnih kultnih vizuala kampanja ovog slavnog beauty brenda.

Što nam donosi ova atraktivna make up kolekcija?

Za ovu make up kolekciju, Merta & Marcusa inspiriralo je svjetlo, koje ih je fasciniralo od samih početaka njihove karijere pa su tako oduvijek u svom radu koketirali sa svjetlom i sjenama te bojama na jedan sasvim novi način. Inače obične boje, na njihovim su vizualima vrlo zasićene i mogli bismo reći naelektrizirane, pa su i boje unutar ove make up linije atraktivne, bogate pigmentima i radijantne…

U neke nove dimenzije make upa i njegovih pigmenata, Lancôme odlazi uz pomoć Merta & Marcusa s kolekcijom koja u prodaju stiže 1. veljače, a uključivat će set proizvoda za oči, jednu paletu sjenila i zavodljive proizvode za usne. Krajnji dojam trebao bi biti atraktivan i zavodljiv pogled u znaku jakih pigmenata, za koji su poznate modne fotografe inspirirale muze poput Grace Jones, Debbie Harry i Kate Moss.

Foto: Lancome

Učitati još
Zatvori