Prva NARS kolekcija ruževa se vratila nakon 25 godina

Prva NARS kolekcija ruževa se
vratila nakon 25 godina

@narsissist

NARS Cosmetics danas je jedan od najboljih i najpopularnijih make up brendova koji iza sebe ima dvadeset i pet uspješnih godina i milijune obožavatelja diljem svijeta. Njegova priča započela je 1994. godine s kolekcijom ruževa za usne koji su ga istaknuli na beauty sceni i postali novi favorit ljubiteljica make upa.

Prije no što je pokrenuo vlastiti brend, beauty vizionar François Nars bio je obožavani make up artist. Njegovo iskustvo make up artista bilo je ono što ga je ne samo potaknulo na osnivanje brenda, već i tajna njegovog uspjeha.
Za svoju prvu kolekciju, François Nars izabrao je omiljeni make up proizvod u kozmetičkoj torbici svake žene – ruž za usne.

KULTNA PRVA NARS COSMETICS KOLEKCIJA RUŽEVA SE USNE SE VRATILA

U prepoznatljivom elegantnom pakiranju crne boje s njegovim prezimenom ispisanim velikim bijelim slovima, prva kolekcija s potpisom poznatog make up artista donijela je ruževe za usne dvanaest raskošnih nijansi. Sada, dvadeset i pet godina nakon, kultna kolekcija ponovno se vratila i oduševila sve ljubitelje make upa. U matiranom tamnocrvenom pakiranju, kolekcija je donijela svih dvanaest originalnih nijansi među kojima se nalaze kultne nijanse Heat Wave i Honolulu, ali i šezdeset novih nijansi.

@narsissist

Kolekcija koja slavi dvadeset i pet godina brenda te njegovog osnivača ekskluzivno je dostupna u NARS Cosmetics trgovinama te na narscosmetics.com.

@narsissist
Učitati još
Zatvori