Ovaj ruž za usne od pet eura dolazi u čak 15 nijansi, a savršen je za svaku priliku
Ovaj ruž za usne od pet eura dolazi u čak 15 nijansi, a savršen je za svaku priliku

Ovaj ruž za usne od pet eura dolazi u čak 15 nijansi, a savršen je za svaku priliku

Žene nose ruž na usnama, koliko znamo, bar od 3500. godine nove ere, kada je kraljica drevnog Sumera koristila bijelo olovo i smrvljeno crveno kamenje kako bi obojila svoje usne. Muškarci i žene Egipta koristili su ruž kao statusni simbol. Žene u staroj Grčkoj često su nosile crvene usne, a u srednjem vijeku kada je Crkva kritizirala upotrebu ruža, utjecajne žene poput kraljice Elizabete ni tada nisu odustajale od njega.

avon ruž 615
avon ruž

Zašto volimo ruž za usne?

Žene, a očigledno i muškarci, tijekom povijesti nosili su ruž za usne jer su shvatili da ništa ne skreće pažnju na usne bolje nego ruž, a pune usne podsvjesno su povezivane s plodnošću i ljepotom. Ako pitate žene zašto ga nose, reći će vam – kako bi se bolje osjećale u vezi sa svojim izgledom, ali i zato što uživaju u mogućnosti da izraze svoj jedinstveni umjetnički stil. Boje i sastojci su se mijenjali tijekom vjekova, ali svrha nošenja ruža ostaje ista – izražavanje unutrašnje ljepote šminkom.

U skladu s tim, Avon je lansirao novi Hydramatic Shine ruž za usne. Novih 15 nijansi, glamurozan sjaj i revolucionarna hidrirajuća hijaluronska jezgra dat će vašim usnama sjaj i neophodnu njegu. Sjajne usne – modni detalj koji je savršen za svaku priliku, bilo da volite potpunu ekstravagantnost ili minimalni, ali upečatljiv makeup.

Avon Hydramatic Shine ruž

Savršen poklon za Dan žena

Simbolično, za Dan žena, ružem za usne možeš pružiti i podršku borbi protiv nasilja nad ženama. Od prodaje posebnog seta – ruža za usne Hydramatic i kozmetičke torbice – 100% neto prihoda ide u Avonov fond za borbu protiv nasilja nad ženama. Cijena seta je 18,50 €, a novi Hydramatic Shine ruž za usne potražite u Avonovom katalogu po cijeni od 5,49 €.

Avon Hydramatic Shine ruž za usne

Foto: PR, iStock

Učitati još
Zatvori