Najnoviji Beauty Store u Zagrebu koji jedva čekamo posjetiti

Foto: Matea Smolčić Senčar

U moru brojnih dekorativnih i preparativnih brendova na tržištu, na velika vrata u industriju ljepote ušli su beauty uređaji za njegu kože. Čišćenje, oksigenaciju, anti-aging, lasersko uklanjanje dlačica i mnoge druge tretmane navikli smo raditi u salonima za uljepšavanje, zar ne? Međutim, užurbani način života i manjak vremena za odlazak u salone doveo je do velikog porasta trenda beauty tretmana u toplini vlastitog doma, u vrijeme kada mi to želimo. Tvrtka koja se poznata po distribuciji i prodaji beauty uređaja na hrvatskom tržištu je ROX Beauty. Radi se o web shopu specijaliziran za uređaje za njegu lica, tijela i kose. Sad su otvorili i svoju prvu fizičku trgovinu u Zagrebu – Rox Beauty Store.

Otvaranje prve fizičke trgovine

ROX Beauty nedavno je otvorio svoju prvu fizičku trgovinu u srcu Zagreba, na adresi Ilica 54. U prekrasno uređenom beauty storeu, čiji dizajn potpisuje Brigada, svaka ljubiteljica preparativne kozmetike može uživati u premium beauty uređajima. Uz njih može njegovati svoju kožu i kosu, pružiti si anti-age tretman, tretman uklanjanja dlačica i mnoge druge.

Uspjeh ROX Beauty web trgovine i komunikacija s krajnjim potrošačima putem društvenim mreža i digitalnih platformi potaknuli su nas da idemo korak dalje i otvorimo ROX Beauty Store u kojemu ćemo stvoriti vrlo važan fizički kontakt sa svim našim kupcima, ali i svima zainteresiranima za premium beauty uređaje. Svi koji žele mogu doći u ROX Beauty Store i pitati naše ljubazno osoblje sve što ih zanima u vezi naših brendova i proizvoda, a najveći benefit za kupce je to što svaki uređaj u Storeu mogu isprobati prije kupnje. Na taj način želimo širiti lojalan odnos koji gradimo s korisnicima naših proizvoda“, kažu iz ROX Beautyja.

Među prvima, ROX Beauty Store posjetile su domaće zvijezde i poznati infleunceri. Među njima bile su Severina, Lana Jurčević, Dora Predojević, Pamela Smoljanić, Valentina Walme i Ana Ude. One su se već na prvi pogled oduševile konceptom i uređenjem prostora.

Rox Beauty Store uredila je Brigada

Za prekrasno uređen prostor ROX Beauty Storea zaslužna je Brigada, arhitektica i dizajnerica Mia Petričević i voditeljica projekta Marija Lukić.

Vodeći se konceptom „rituali zadovoljstva“, dizajnirali smo prostor koji stvara osjećaj ugode, intime i mekoće – kupci ulaskom u dućan napuštaju užurbani vanjski svijet i zakoračuju u prostor koji ih poziva da uspore i izdvoje vrijeme za vlastitu njegu. Ovakav koncept zahtijeva tzv. total dizajn koji dosljedno prenosi priču brenda u prostor. Tako prostorom dominira boja koja asocira na ljudsku kožu, a zaobljene linije postamenata i rasvjetnih tijela stvaraju osjećaj fluidnosti i nježnosti. Željena toplina prostora postignuta je brojim detaljima, pažljivo odabranim teksturama, tkaninama, rasvjetom, glazbom, ali i neizostavnim mirisom“, istaknula je Mia Petričević, arhitektica i dizajnerica iz Brigade.

Novi Rox Beauty Store u Zagrebu je tek prvi u nizu

Tvrtka ROX Beauty, čije se poslovanje proteže i izvan granica Hrvatske na sve države regije, neće stati na prvom otvorenom ROX Beauty Store u Zagrebu. U planu je otvaranje trgovina i u prijestolnicama naših susjednih zemalja Srbije i Bosne i Hercegovine, gdje se poslovanje web trgovinom već proširilo.

Već imamo lokacije za iduća dva ROX Beauty Storea koji će se otvoriti u Sarajevu i Beogradu, ali o tome ćemo otkriti više u skorijoj budućnosti“, ističu iz tvrtke ROX Beauty.

Foto: PR, Matea Smolčić Senčar

0