Na hrvatsko tržište stiže nova verzija najbržeg IPL uređaja za uklanjanje dlačica

SmoothSkin Bare Fit IPL uređaj

IPL uređaji za kućnu upotrebu daleko su dogurali tijekom posljednjih nekoliko godina. Napredak tehnologije znači da sada kod kuće možemo postići rezultate koji bez problema mogu konkurirati onima koje smo nekada mogle dobiti samo u salonu. Svaki beauty tretman koji možemo obaviti dok smo udobno smještene na kauču i gledamo svoju omiljenu seriju ili film, je itekako dobrodošao. Ako ste netko tko već brije apsolutno svaku dlačicu s barem jednog mjesta na svom tijelu, onda znate koliko naporan taj cijeli proces može biti. Za one kojima je brijanje dosadilo i ne žele se zauvijek depilirati ili obavljati tretman epilatorom, IPL uređaj je jedna od najpopularnijih i najučinkovitijih alternativa.

Zašto je uopće dobro imati IPL uređaj?

SmoothSkin Bare Fit IPL uređaj

Jedna od najnaprednijih i visokotehnoloških metoda, IPL [“intenzivno pulsirajuće svjetlo”] trajno usporava ciklus rasta dlačica i sprječava njihov ponovni rast. Sami uređaji nisu uvijek najpovoljniji, ali kupovina jednog će definitivno značiti prekidanje onih redovnih odlazaka u salon, kupovine britvica, raznih proizvoda za depiliranje i njegu kože kod kuće. To će vam, naravno, dugoročno uštedjeti novac. U početku potrebno je obaviti jedan tretman tjedno tijekom 12 tjedana, a zatim ide faza nadopune kada se tretman kod radi svaka dva do četiri tjedna. Za najučinkovitije rezultate, obrijte se britvicom prije upotrebe IPL uređaja, nemojte se depilirati niti epilirati. Melanin unutar dlačica upija svjetlosnu energiju iz bljeska te se tako spali korijen dlačice i sprječava njezin ponovni rast. Ako želite nabaviti IPL uređaj, ali ne znate kako se odlučiti za jedan od brojih uređaja koji su dostupni na tržištu, u nastavku vam donosimo novitet jednog od najomiljenijih brendova IPL uređaja na svijetu koji vas definitivno neće razočarati.

SmoothSkin Bare Fit IPL uređaj

SmoothSkin Bare Fit je jedan od najbržih IPL uređaja na tržištu

SmoothSkin Bare Fit IPL uređaj je najsigurniji i najbrži IPL za trajno smanjenje dlačica u svojoj kategoriji, a rješava ih u razdoblju od samo četiri tjedna. Razvili su ga originalni pioniri i najveći svjetski proizvođač IPL-a, a dizajnirali i razvili vodeći svjetski stručnjaci za IPL uređaje s više od 30 godina iskustva. Njegovu učinkovitost potvrđuje to da je u svijetu prodano više od milijun SmoothSkin uređaja. Naime, klinički je dokazano da je siguran i učinkovit u zaustavljanju rasta dlačica nakon više od 3.000 kliničkih tretmana provedenih na različitim tonovima kože.

SmoothSkin Bare Fit IPL uređaj

SmoothSkin Bare Fit IPL uređaj nije samo učinkovit nego je i siguran, ultrabrz, precizan i bezbolan za korištenje. On klinički dokazano sprječava ponovni rast dlačica, a prvi rezultati su vidljivi unutar samo četiri tjedna. Naime, on ima čak 100 bljeskova u minuti, što ga čini jednim od najbržih IPL uređaja. Uz to, tretman cijelog tijela traje samo 10 minuta – impresivno zar ne? SmoothSkin Bare Fit ima senzor za provjeru tona kože i aktivirat će se samo ako je siguran u to da vaš ton odgovara, a aktivira se jednim jednostavnim dodirom. On dolazi s preciznim nastavkom za manja područja kojima je potrebno pristupati s malo većim oprezom, poput gornje usne i prstiju. Ono što je najbolje kod ovog uređaja je to što ima neograničene bljeskove, što znači da će vaš uređaj trajati cijeli život. Upravo zato nije ni čudno što bi čak 98% žena drugima preporučilo SmoothSkin Bare Fit IPL uređaj. Sa 100 bljeskova u minuti, možete tretirati cijelo tijelo – donji i gornji dio nogu, bikini zonu i pazuhe – u samo 10 minuta!

SmoothSkin Bare Fit IPL uređaj

Kako SmoothSkin Bare Fit IPL pomaže prekinuti ciklus rasta dlačica?

Svjetlosna energija se prenosi kroz površinu kože i apsorbira se u melaninu prisutnom u dlačicama. Apsorbirana svjetlosna energija pretvara se u toplinsku energiju ispod površine kože, što onesposobljava folikul dlake te sprječava njezin daljnji rast. Tretirane dlačice prirodno ispadaju tijekom razdoblja koje može varirati od nekoliko dana do 1-2 tjedna, ovisno o pojedincu. Jedinstveni Skin Tone Sensor, senzor za ton kože, osigurava da je tretman siguran te da uređaj bljeska kada je vaš ton kože kompatibilan. Preporučuje se korištenje SmoothSkin uređaja samo jednom tjedno tijekom 12 tjedana, a zatim nadopuna svakih dva do četiri tjedna kako biste se riješili dlačica. SmoothSkin Bare Fit pogodan je za većinu tonova kože i boja dlačica, ali se ne preporučuje za vrlo tamnu kožu ili vrlo svijetle dlačice na tijelu.

SmoothSkin Bare Fit IPL uređaj

SmoothSkin Bare Fit IPL uređaj možete nabaviti u Rox Beauty Store-u u Ilici 64, u Zagrebu, i putem njihovog web shopa.

Foto: Rox Beauty

1