Dior predstavio nove ruževe koji su odlični i za njegu usana

S uzbudljivom jesenskom sezonom dolaze nam jednako uzbudljviji jesenski noviteti, a Dior je ove sezone priredio prave beauty poslastice. Za Rouge Dior kažu kako je više od klasičnog ruža, odnosno riječ je o proizvodu koji spaja snagu boje i kreativnost, a noviteti iz linije Ultra Care okrenuli su jedno novo poglavlje kad je riječ o beauty proizvodima s Diorovim potpisom. Naime, oni su dekorativu spojili s preparativom te naglašavaju kako je njega postala jako bitan dio u cjelokupnom kreativnom procesu. To je potvrdio i kreativni direktor Peter Philips, a rekao je kako ljepota ovih ruževa koji ujedno i njeguju usne potvrđuje činjenicu da kad se osjećamo dobro – i izgledamo dobro!

Ruž Dior Ultra Care ima dugotrajan, višesatni efekt, a u ružu je korišteno ulje kameline stopostotno prirodnog podrijetla i bogato esencijalnim masnim kiselinama koje duboko njeguju usne. Dodan je i derivat ekstrakta ulja jojobe koje jača zaštitnu barijeru usana te pomaže u hidratizaciji jer sprječava gubitak vode pa su usne savršeno hidratizirane.

Rouge Dior ultra care

Osim klasičnog ruža, kolekciji su dodani i tekući ruževi Rouge Dior Ultra Care Liquid koji imaju mekani, mat finish, a u srcu ovog ruža također se nalazi ulje kamelije koje je kombinirano s bademovim uljem i shea maslacem. Radi se o prozračnoj, baršunastoj formulu koja na usnama djeluje poput moussea, lagan je, a ima divan efekt kad se nanese preciznim aplikatorom zahvaljujući kojem se jednaka količina ruža nanosi po cijelim usnama.

Rouge Dior ultra care

Peter Philips kaže kako je formulu za njegu usana želio udahnuti u paletu koja ima širok raspon boja, od jarkih do pastelnih. Zaštitno lice novog Diorovog ruža je Natalie Portman koja je na taj način otkrila svoju intimniji i senzualniju stranu.

Rouge Dior ultra care
Rouge Dior ultra care
Rouge Dior ultra care

Foto: Dior

0