Proizvodi uz koje ćete ojačati kosu i pripremiti je za zimske mjesece
Proizvodi uz koje ćete ojačati kosu i pripremiti je za zimske mjesece

Proizvodi uz koje ćete ojačati kosu i
pripremiti je za zimske mjesece

Za zdravu i njegovanu kosu važno je pridržavati se nekoliko osnovnih pravila. Pravilna i uravnotežena prehrana bogata vitaminima i mineralima, unos preporučene količine vode, dodataka prehrani te njega prilagođena vašoj kosi prava su formula za zdravu, bujnu i sjajnu kosu. Kada dođe do ispadanja kose, važno je na vrijeme uočiti uzrok i krenuti u akciju. Revalid® je posvećen održavanju zdravlja vaše kose, a odličan je saveznik kad se pojavi problem. Holistički pristup ovog brenda posebno je razvijen kako bi vaša kosa bila zdravija i jača. Razvijeni od strane švicarskih stručnjaka za njegu kose, Revalid proizvodi sprječavaju gubitak i potiču njezin rast. Revalid asortiman sastoji se od proizvoda za njegu kose za vanjsku upotrebu kao i dodatka prehrani za kosu i nokte.

Njega počinje iznutra

Ako je gubitak kose dijagnosticirao stručnjak, dodatak prehrani u obliku kapsula može podržati prirodni proces u tijelu za ublažavanje simptoma i njegu zdrave kose iznutra. Posebna formula Revalid® kapsula za kosu sadrži vitamine (biotin, B1, B6, D3), minerale (cink, bakar, željezo), aminokiseline i biljne ekstrakte koji pomažu u održavanju zdrave kose. Keratin čini do 90% svake pojedinačne vlasi, što ga čini neophodnim za formiranje i rast kose. Ovaj vlaknasti protein također omogućuje kosi da izdrži visoke i niske temperature te je štiti od sunčevih zraka.

Keratin sadrži visok postotak aminokiselina – cistina i metionina – što ih čini važnima i za zdravu kosu. DL-metionin i L-cistin klasificiraju se kao aminokiseline i igraju ulogu u proizvodnji keratina. Vitamini B5, B1, B6 i B10 doprinose rastu kose od korijena, dok su minerali željezo, cink i bakar uključeni u jačanje vaše kose. Ekstrakt prosa, ekstrakt pšeničnih klica i pivski kvasac pružaju potrebnu hranu za prirodnu hidrataciju i sjaj. Njega vaše kose počinje upravo ovim kapsulama.

Vaša kosa zaslužuje najbolju njegu, stoga reagirajte na vrijeme i vratite joj prirodan sjaj i gustoću. Sve o Revalid® proizvodima možete potražiti ovdje.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori