Remington ima novu tehnologiju koja pamti potrebe naše kose i jamči frizuru kao iz salona
Remington ima novu tehnologiju koja pamti potrebe naše kose i jamči frizuru kao iz salona

Remington ima novu tehnologiju koja pamti potrebe naše kose i jamči frizuru kao iz salona

Sudjelovali smo na predstavljanju novih revolucionarnih Remington PROluxe You® proizvoda.

Neposlušna, suha kosa, ispucali vrhovi, beživotna frizura su sve ono što ne želimo imati. Nema boljeg osjećaja od savršene, stilizirane kose koja djeluje zdravo i njegovano. Osjećamo se samopouzdano, lijepo i nekako moćno. Savršena frizura od sada više ne mora biti iznimka.

Remington proizvodi

Proizvodi iz Remington Proluxe You linije svojom najnovijom inteligentnom StyleAdapt™ tehnologijom prilagođavaju se svakoj kosi. S njima možemo postići frizuru kakvu priželjkujemo, a da nam pritom kosa ne bude oštećena i beživotna.

Uvjerili smo se u to i na nedavno održanom druženju u frizerskom salonu Hair Studio by Ria. Tamo je uz najnovije trendove u hair stylingu bilo organizirano predstavljanje Remington ProLuxe You linije uređaja za kosu.

Remington proizvodi

Novi najbolji prijatelji mnogih frizura!

Uz finu čašu šampanjca i slatke zalogaje upoznali smo novu tehnologiju koja nam napokon omogućava da imamo kosu kao iz salona. Stoga, ne sumnjamo da će Remington PROluxe You® proizvodi postati novi najbolji prijatelji mnogih frizura.

PROluxe You sušilo za kosu osim oblikovanja frizure omogućuje brzo sušenje kose i difuziju kovrča, dok je za istovremeno feniranje i sušenje kose idealna PROluxe You četka na vrući zrak. Toliko željenu voluminoznu i lepršavu frizuru moguće je lako i jednostavno postići uz PROluxe You grijanu četku, dok će uređaj za ravnanje kose idealno zagladiti kosu, a PROluxe You stylerom se pak vrlo brzo i lako mogu stvoriti savršene kovrče.

Remington proizvodi

U to se uvjerila i poznata lifestyle influencerica Dora Predojević koja redovito koristi Remington PROluxe You proizvode i baš zato na samom predstavljanju nije krila oduševljenje njima. Eventu su se pridružila i influencerica Nika Laličić, a Ria Jurakić, vlasnica frizerskog salona Hair by Ria, upoznala nas je s par savjeta kako pravilno koristiti proizvode iz nove PROluxe You linije te je prezentirala i najnovije trendove u stiliziranju kose.

Remington proizvodi

Uređaji koji pamte što našoj kosi treba

Uglavnom svi imamo različite tipove kose, od ravne i tanke do bujne kose s kovrčama. Remington PROluxe You® uređaji za kosu prilagođavaju temperaturu i način rada svakoj pojedinoj kosi i daju nam rezultate, odnosno frizuru koja traje cijeli dan.

Naime, Inteligentna StyleAdapt™ tehnologija, koju sadrže ovi proizvodi, spoznaje, prilagođava i personalizira toplinu rada prema jedinstvenim potrebama naše kose. To znači da se uređaji brinu da kosa dosegne idealnu temperaturu za oblikovanje od 185 °C tijekom samog postupka uređivanja.
Upoznaju tip kose i tehniku koja se koristi prilikom oblikovanja te se toplina grijaćih ploča prilagođava na idealnu temperaturu za oblikovanje naše kose, a podaci se pohranjuju.

Remington proizvodi

Nedvojbeno je da ono što nam svima treba su proizvodi za stiliziranje kose koji štede vrijeme, a istovremeno neće uništiti našu kosu. Želimo proizvode s kojim ćemo kod kuće brzo i jednostavno napraviti frizuru kao da smo upravo izašli iz frizerskog salona. Sada znamo kako to postići!

Dodatne informacije o PROluxe You®proizvodima dostupne su i na službenom Remington webu.

Remington proizvodi
Remington proizvodi
Remington proizvodi

FOTO: Notorious Design

Učitati još
Zatvori