Ova umivalica je zaslužna za sjajnu kožu brojnih slavnih dama

Ova umivalica je zaslužna za sjajnu
kožu brojnih slavnih dama

Teško da ćemo ikad povjerovati da će nam jedna umivalica uistinu preobraziti kožu. Ipak su one na našem licu svega 15 sekundi, a za to vrijeme najčešće očekujemo samo to da otopi šminku i prljavštinu koja se nakupila na našem licu tijekom dana – idealno bez narušavanja zaštitne barijere kože. Ipak, svako pravilo ima iznimku, a Tata Harper Regenerating Cleanser je definitivno jedna od njih.

Ako pratite bilo slavnu damu ili beauty entuzijasticu na Instagramu, vjerojatno ste uočili prepoznatljivu zelenu staklenu bočicu brenda Tata Harper. Naime, zapanjujući broj slavnih dama obožava ovaj brend, a samo neke od njih su Jessica Alba, Tracee Ellis Ross, Julianne Moore, Gwyneth Paltrow, Emma Watson, Brooke Shields, Anne Hathaway, Lake Bell i Rosie Huntington-Whiteley. One su već više puta pohvalile djelovanje i ove slavne umivalice. 

Regenerating Cleanser sadrži iznimno kvalitetne sastojke

Osnivačica brenda Tata Harper oslanjala se na svoje kolumbijsko podrijetlo kako bi kreirala brend koji neće tjerati kupce da biraju između zdravih sastojaka i proizvoda koji su super učinkoviti. Rezultat je linija vrhunske, organske njege za kožu koja se od 2007. godine probila na sam vrh beauty svijeta, a umivalica Regenerating Cleanser je bestseller brenda.

Ona je hibrid pilinga i proizvoda za čišćenje lica i mnogi ju nazivaju najboljim proizvodom za čišćenje lica koji su ikada isprobali. Ona sadrži fine granule koje mogu temeljito očistiti pore bez grubosti. Regenerating Cleanser ima i pečat odobrenja dermatologa. Naime, oni tvrde da je ova umivalica fenomenalan i dobro zaokružen proizvod za uljepšavanje i pomlađivanje kože. Kreirana je za normalne do zrele tipove kože, a kombinira mehanički i kemijski piling kako biste uistinu nježno, ali učinkovito, očistili kožu i promicali bržu izmjenu te obnovu stanica.

Umivalica koja miriši poput Tom Ford parfema

Ova slavna umivalica miriši poput Tom Ford parfema zahvaljujući notama nerolija, hidratantnim masnim alkoholima iz maslina, ulju sjemenki suncokreta, aloe veri i ekstraktu riže. Dok su prah sjemenki marelice i ružina glina u njoj zadužene za mehanički piling, a ekstrakt fermentacije ploda nara, ekstrakt kore vrbe i enzimi za još nježniji kemijski piling.

Ovaj proizvod je u potpunosti jedinstven i uistinu nije usporediv ni s kojim drugim na tržištu. Tata Harper Regenerating Cleanser možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori