Heidi Klum samo je jedna od obožavateljica ovog bogatog seruma s retinolom

Heidi Klum samo je jedna od obožavateljica
ovog bogatog seruma s retinolom

Ne postoji ništa poput izdvajanja cijelog bogatstva na proizvod koji ne nudi nikakve benefite koži našeg lica. Ako pokušavate izbjeći takve promašaje, ključ je držati se pouzdanih brendova i pouzdanih sastojaka, poput retinola i kultnog La Roche-Posayja. Ovaj francuski brend postigao je popularnost zahvaljujući ultra nježnim formulama protiv tvrdoglavih ekcema, akni i za zaštitu od štetnih sunčevih zraka, a Kelly Ripa i Heidi Klum samo su neke od poznatih dama koje obožavaju ovaj brend. Double Repair Hydrating Cleanser prodaje se svake dvije sekunde, pa je brend definitivno jedan od omiljenih, a Redermic linija anti-age proizvoda nije ništa manje popularna.

Snažni Redermic Retinol anti-aging serum zovu čudotvorcem

Retinol je definitivno jedan od omiljenih sastojaka dermatologa. Navodno već jedna primjena ovog La Roche-Posay seruma donosi izuzetnu promjenu koži lica, prema komentarima brojnih beauty entuzijastica. One primjećuju ogromnu razliku u smanjenju crvenila, mekoći kože, zaglađivanju bora i smanjenju rozaceje. Nakon nekoliko tjedana smanjuju se tamne mrlje, a dugotrajnom upotrebom koža i ten su primjetno ljepši. Oni s opuštenom, neujednačenom kožom kažu da im je ona postala blistava, ujednačena i glatka. Za to su zaslužna čak dva oblika retinola, omekšavajući oktildodekanol i adenozin – čisti retinol i retinol koji se postupno otpušta. Pozitivni učinci ovih sastojaka se protežu i na akne i velike pore, a nakon nekoliko tjedana navodno briše i vidljive mitesere.

La Roche-Posay Redermic Retinol serum osvojio je Prix d’Excellence Beauty Award, časopisa Marie Claire, 2013. godine, a potom je pobijedio i u cijelom nizu drugih natjecanja istaknuvši se kao najbolji beauty proizvod u svojoj kategoriji. Ovaj koncentrirani serum ima laganu teksturu fluida koja se brzo upija i ne ostavlja masni sloj na koži. Možete ga koristiti samostalno ili kao podlogu za hidratantnu kremu. Međutim, ako ga nanesete ujutro, ne zaboravite nakon njega nanijeti i kremu s visokim SPF-om. Isto tako, imajte na umu da bi trudnice i dojilje trebale izbjegavati sastojke poput retinola.

La Roche-Posay Redermic Retinol anti-aging serum možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori