Recenzija: Isprobale smo 4 hit maskare koje smo nosile od jutra do večeri

Recenzija: Isprobale smo 4 hit maskare koje
smo nosile od jutra do večeri

L’Oreal Paris Lash Paradise maskara

Potraga za savršenom maskarom, čini se, baš nikada ne prestaje. U toj pustolovini nalazimo se još od ranih tinejdžerskih dana, kada je i počelo naše koketiranje s make upom, a maskara je bila ona zlatna sredina i kompromisno rješenje koje smo postigle sa svojim mamama na temu količine šminke koju smijemo nositi. Upravo tada počinjali su i naši prvi eksperimenti s make upom, a s maskarom smo imale priliku iskusiti koliko doista možemo promijeniti cijeli svoj look kada dobro naglasimo trepavice.

Jednako kao što je, primjerice, proizvod za obrve bitan u definiranju oblika lica, tako i maskara čini čuda za definiciju našeg pogleda. Najbolje je pogledati fotografije prije i poslije nanošenja i uvjeriti se u to da s dobrom maskarom na trepavicama u samo nekoliko poteza možemo transformirati oči i cijeli pogled.

Svaka trepavica je jedinstvena

L’Oreal Paris Volume Million Lashes Balm Noir maskara

Koja maskara je idealna baš za vas? To će ovisiti o par faktora, a osim na to kakav efekt želite postići, pažnju svakako treba obratiti i na vlastiti tip trepavica.

Idealne trepavice skoro da ne postoje, a kada kažemo idealne, ideal bi definitivno bile dugačke, guste i prirodno podignute trepavice. U stvarnosti, to su najčešće kratke, rijetke i/ili spuštene trepavice i baš zato smo u potrazi za maskarama koje će ‘učiniti čudo’.

A kada je riječ o čudotvornim formulama maskara, nećete nimalo pogriješiti ako svoje povjerenje poklonite nekoj od maskara iz asortimana drogerijskog brenda L’Oreal Paris. Mi smo dobile priliku isprobati 4 hit maskare iz ponude brenda i donosimo vam sve naše utiske!

L’Oreal Paris Lash Paradise maskara je idealna za radni dan

L’Oreal Paris Lash Paradise maskara

Jedan od najvećih izazova kada je u pitanju poslovni make up jest njegova dugotrajnost, odnosno kako postići da make up na radnom mjestu izdrži cijeli dan.

Uz dugotrajan puder, partner od povjerenja u svim izazovima prosječnog radnog dana svakako je maskara, a mi smo 8 njegovih sati ‘provele’ s L’Oreal Paris Lash Paradise maskarom.

L’Oreal Paris Lash Paradise maskara

Brend opisuje ovu maskaru kao savršen izbor za intenzivan volumen i spektakularno dugačke trepavice, a prednost joj je i činjenica da je prikladna čak i za osjetljive oči. Formula je obogaćena ricinusovim uljem koje u kombinaciji s ultra mekom četkicom čini nanošenje maskare pravim užitkom.

Nama se svidjela upravo jednostavnost nanošenja ove maskare ujutro kada smo u žurbi i brzina rezultata koja se postiže, već u prvom premazu. Ako su vam trepavice tanke i rijetke, Lash Paradise maskara odradit će svoju čaroliju njihova izduživanja i naglašavanja, no i dalje će se zadržati u domeni elegantnog poslovnog looka. Naglašeno, no ne prenaglašeno – baš kako to volimo nositi na prosječan radni dan.

L’Oreal Paris Air Volume Mega maskara je idealna za odlazak na kavu s prijateljicama

L’Oreal Paris Air Volume Mega maskara

Slobodne trenutke u tjednu volimo provoditi u dobrom društvu, opuštajući se uz obilje smijeha i dobre zabave. Najčešće to prakticiramo zajedno s prijateljicama, dok sjedimo na kavi i prepričavamo sve dnevne dogodovštine.

Odlazak na kavu ona je dovoljno opuštena prigoda u kojoj možemo nabaciti nešto više make upa i zapravo se zaigrati proizvodima koji najčešće čekaju u ladici dok smo na radnom mjestu.

L’Oreal Paris Air Volume Mega maskara

Mi smo upravo u ovoj prilici odlučile testirati L’Oreal Paris Air Volume Mega maskaru, koja nas je već na prvo isprobavanje oduševila svojom četkicom.

Sama četkica je gusta i puna sitnih, kratkih vlakana, što nam je na prvi pogled dalo do znanja da će uspješno odraditi posao kvalitetnog obavijanja svake trepavice, pa čak i one najmanje. Rekle bismo da je idealna za žene koje se muče s izvlačenjem i definicijom spuštenih i ravnih trepavica, a ona to odrađuje zbilja sjajno. K tome ih obavija intenzivno crnom formulom i snažno naglašava, no bez onog nepoželjnog osjećaja težine.

L’Oreal Paris Bambi Oversized Eye maskara je idealna za noćne izlaske

L’Oreal Paris Bambi Oversized Eye maskara

Noćne izlaske kao takve u posljednje su vrijeme zamijenila više i manje spontana kućna druženja ili večere u gradu, koje su nam pokazale da nam i dalje može biti itekako zabavno u noćnom provodu, pa makar i daleko od tipičnog noćnog kluba.

Ne znamo za vas, ali mi se i za te ‘kućne’ prigode vikendom volimo srediti baš kao da ćemo s društvom zaružiti u klubu, a dominantan naglasak pritom stavljamo upravo na oči. Uz zagasiti smokey eye look savršeno ide dramatična maskara, koja daje taj završni ‘touch’ i čini pogled još prodornijim i zavodljivijim.

L’Oreal Paris Bambi Oversized Eye maskara

U noćnoj shemi isprobale smo L’Oreal Paris Bambi Oversized Eye maskaru, za koju komotno možemo reći da savršeno odgovara svom nazivu. Od sve četiri maskare o kojima vam danas pišemo, ova se pokazala uvjerljivo najspektakularnijom u pogledu podizanja, izduživanja i definiranja trepavica. Rekle bismo da s njom definitivno nema greške kada je prema vama neka važna prilika koja zahtijeva super naglašen look, a što se tiče tipa trepavica, recimo da pristaje baš svima i od svake će trepavice napraviti pravi show.

XXL volumen, dugačke bambi trepavice i odvažan pogled, krajnji su rezultati koje postiže ova savitljiva četkica – i sve to bez omraženih grudica!

L’Oreal Paris Volume Million Lashes Balm Noir maskara je idealna za svakodnevne aktivnosti

L’Oreal Paris Volume Million Lashes Balm Noir maskara

Ako su i vama dani uglavnom hektični i niti jedan ne izgleda jednako, ujutro kada se našminkate želite imati kvalitetnu i pouzdanu maskaru koju ćete nanijeti, njome naglasiti pogled i zatim u potpunosti zaboraviti da ju nosite.

Upravo takva maskara, idealna za svakodnevne aktivnosti, za nas je bila L’Oreal Volume Million Lashes maskara, koja odnedavno dolazi u novom, Balm Noir izdanju. Četkica od elastomera zaslužna je za definiran volumen uz suptilno razdvojene trepavice.

L’Oreal Paris Volume Million Lashes Balm Noir maskara

Već nam je jedan premaz ove maskare bio dovoljan za decentno akcentiranje trepavica ususret tipičnim dnevnim akivnostima, a ako želite pojačati dojam u bilo kojoj drugoj prigodi, jednostavno dodajte drugi sloj i uživajte u još intenzivnijim rezultatima. Ova maskara općenito nam se učinila kao super izbor za svaki dan, ponajprije zbog lakoće baratanja njome i lijepog, prirodnog rezultata, a najviše nam se svidjela činjenica da vizualno izdužuje kratke trepavice i čini ih voluminoznijima.

Sve 4 maskare koje smo isprobale, pronaći možete ovdje.

Foto: Tatjana Bukvić


Preporuka

Zatvori