Celebrity stilistica i modna dizajnerica Rachel Zoe je predstavila prvu kolekciju parfema

Celebrity stilistica i modna dizajnerica Rachel Zoe je predstavila prvu kolekciju parfema

Rachel Zoe Signature kolekcija parfema 2021.

Rachel Zoe ime je koje se nalazi iza glamuroznih modnih izdanja najvećih hollywoodskih zvijezda, online portala The Zoe Report i brenda Rachel Zoe Collection. Za 2021. godinu, celebrity stilistica i modna dizajnerica pripremila je nešto sasvim novo – svoju prvu kolekciju parfema.

Prva Rachel Zoe Fragrance kolekcija parfema

Jednostavnog naziva Rachel Zoe Fragrance, Rachel je svoju prvu kolekciju parfema kreirala oko ideja stvaranja savršenog parfema za svaku ženu kroz istovremeno snažne i ženstvene mirise.

Prva Rachel Zoe Fragrance kolekcija donosi četiri mirisa – Empowered, Fearless, Instinct i Warrior. U četiri različite kombinacije mirisnih nota, Rachel je uhvatila četiri različita mooda. Instinct donosi ženstvenu kombinaciju kombinacije cvjetnih i mošusnih nota, dok se iza parfema Warrior nalazi eklektična kombinacija mandarine, šljive, ruže, pačulija i kakaa. Ako tražite nešto slađe, Empowered će vas osvojiti slojevitom kombinacijom cvjetnih nota i vanilije te drvenastih i mošusnih nota koje se nalaze u bazi. Ako tražite nešto zaista posebno, otkrijte Fearless i njegovu kompleksnu kombinaciju mirisa – gornje note verbena, cassis i mandarina, kokos i tuberoza u srcu, te jantar, cedar i vanilija kao baza.

Rachel Zoe Signature kolekcija parfema 2021. Empowered
Empowered

Osim što donosi raznolikost i pristupačna je većini, prva Rachel Zoe kolekcija parfema istice se i privlačnim dizajnom bočica. Obožavatelji poznate stilistice i modne dizajnerice u njemu će odmah prepoznati njezine prepoznatljivu estetiku. Elegancija bočice spojena je s glamurom zlatne moje i životinjskim uzorcima – kombinacija koja savršeno prenosi njezin glamurozan i boemski stil.

Rachel Zoe Fragrance kolekcije dostupna je na shoprachelzoe.com od 01. veljače, a cijena parfema je 70$. Osim pojedinačnih parfema, u ponudi je i Discovery set u kojem možete pronaći mini izdanja sva četiri mirisa za 40$.

Rachel Zoe Signature kolekcija parfema 2021. Fearless
Fearless
Rachel Zoe Signature kolekcija parfema 2021. Instinct
Instinct
Rachel Zoe Signature kolekcija parfema 2021. Warrior
Warrior

Foto: Rachel Zoe

Učitati još
Zatvori