Donosimo proizvode koje će svaka ljubiteljica brončanog tena obožavati
Donosimo proizvode koje će svaka ljubiteljica brončanog tena obožavati

Donosimo proizvode koje će svaka
ljubiteljica brončanog tena obožavati

Iako ne možemo biti sretniji što smo zakoračili u ljeto, sada kada želimo pokazati možda malo više kože, pogled na našu aristokratsku put baš i ne izaziva oduševljenje. Vrijeme je za malo brončane boje i onog prekrasnog baršunastog izgleda koji naša koža dobije nakon izlaganja suncu (uvijek i isključivo uz pravilnu zaštitu). A kako bismo što prije došli do toliko željenog brončanog tena, neizostavni dio ljetne rutine su proizvodi za ubrzano tamnjenje.

Kako djeluje proizvodi za ubrzano tamnjenje?

Proizvodi za ubrzano tamnjenje kao što su bestseleri iz kolekcije SUPER Mrkva, djeluju na način da „izvlače“ melanin na površinu kože i tako ubrzavaju proces tamnjenja, dajući koži pri tome zdrav i preplanuli izgled uz minimalnu izloženost suncu

Što će proizvodi za ubrzano tamnjenje učiniti za vašu kožu?

U SUPER Mrkva proizvodima beta karoten kombiniran je s najboljim prirodnim uljima masline, kakaovca i oraha. Maslinovo ulje, poznato u svim Olivalovim proizvodima, visoke je kvalitete i spada u grupu ekstradjevičanskih ulja dobivenih postupkom hladnog prešanja. Kakao maslac koristi se i u proizvodnji čokolade, a orahovo ulje dobiveno je maceracijom suhih zelenih ljusaka oraha. Ove kombinacije visoko njegujućih i hranjivih ulja i beta karotena umjereno štite i lagano nijansiraju kožu pigmentima. Ne samo da ćete s njima dobiti prekrasnu preplanulu boju vaše kože, već će ju dodatno hidrirati, njegovati i nahraniti te  pomoći da se boja duže zadrži.

Kada se preporučuje koristiti proizvode za ubrzano tamnjenje?

Proizvode za ubrzano tamnjenje možete početi nanositi i do nekoliko tjedana prije izlaganja kože suncu i sunčanja kako bi koži dali priliku da poveća proizvodnju melanina. Budući da su svi proizvodi iz linije SUPER Mrkva njegujući, bez problema mogu zamijeniti vašu normalnu kremu ili losion za tijelo tijekom ljetnih mjeseci. A naravno da ih možete koristiti i isključivo na plaži, bez ovog pripremnog razdoblja.

 

Koji od proizvoda iz kolekcije SUPER Mrkva odabrati?

SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje bez UV zaštite lagane je, mazive i hranjive teksture, ugodnog mirisa, prirodne žute boje koja se brzo upija i stapa s preplanulom  bojom kože tijela. Namijenjen je koži koja već ima podlogu i nije osjetljiva na sunce, te osim prirodnih pigmenata ne sadrži UV filtre. Zbog bogatog sastava, ulja masline, mrkve, oraha i kakaovca, odgovara gotovo svim tipovima kože.

SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje SPF 10lagano je toniran, vrlo brzo se upija u kožu, a preplanulost naglašava dodatkom smeđeg pigmenta. Ujedno, lagano štiti kožu (SPF 10) od UVA i UVB zraka te je namijenjen gotovo svim tipovima kože. Osim beta karotena iz mrkve sadrži još i prirodno obojena ulja oraha, kakaovca i masline koja doprinose učinku pojačanog tamnjenja.

Poznato je da su suha ulja novi oblik njege kože koja se u trenu upijaju, ne ostavljaju masni trag, a ujedno štite i njeguju kožu. Maslina, mrkva i orah glavne su sastavnice ovog ulja, koje će dodatno naglasiti prirodnu preplanulost i boju kože. Preporuka je ulje koristiti na koži koja već ima podlogu i nije osjetljiva na sunce. Suho ulje sa zlatnim sjajem naglašava brončanu boju kože, obogaćeno je česticama zlatnog sjaja koja pojačavaju sjaj i daju svjetlucavi efekt koži i kosi te ga možete koristiti i za večernje izlaske.

Ne zaboravite SPF!

Proizvodi za ubrzano tamnjenje nisu zamjena za proizvodi sa zaštitnim faktorom i koliko god svi težili preplanuloj, brončanoj koži, nikako ne smijemo zaboraviti i na štetno djelovanje sunca na naš organizam. Od sunca se moramo štititi svakodnevno jer samo jedan kraći boravak na suncu bez adekvatne zaštite može izazvati niz neugodnosti: od crvenila i nadraženosti kože, do težih stanja. I zato prije korištenja ovih proizvoda za ubrzano tamnjenje ne smijete zaboraviti i na adekvatnu zaštitu kože tijela s odgovarajućim zaštitnim faktorima. Kombinacija proizvoda s visokim SPF-om i jednog od proizvoda iz linije SUPER Mrkva garancija je zdravog i osunčanog tena. Sve Olival proizvode možete potražiti na službenoj Olival web stranici.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori