Šest beauty proizvoda koje uvijek nosimo na putovanje
Šest beauty proizvoda koje uvijek nosimo na putovanje

Šest beauty proizvoda koje uvijek
nosimo na putovanje

Iako smo pri kraju ljeta to ne znači da je gotovo s putovanjima. Viked-putovanje idealno je pred kraj sezone. Kada putujemo na samo nekoliko dana pokušavamo nositi što manje stvari. To se nekako na kraju uvijek izjalovi i „tovarimo“ sa sobom cijelu silu garderobe, ali to je tema za neki drugi dan.

Ako ste među onima koji se za putovanje uspijevaju minimalno spakirati, blago vama. Ako niste, donosimo mali vodič barem što se tiče beauty proizvoda. Ako se baš skoro spremate na neko putovanje, spustite tu paletu sjenila i kolekciju ruževa, neće vam trebati. U ovom tekstu koncentrirali smo se na šest beauty proizvoda s kojima uvijek putujemo, a uz koje ne morate sa sobom nositi poseban kofer za šminku i ostalu kozmetiku.

Putovanje s minimalno šminke

Ako ste sumnjičavi, razumijemo vas, ali sjetite samo svih putovanja na koja ste nosili hrpu šminke, a na kraju niste iskoristili ništa. Ovaj puta dopustite sebi da u koferu imate mjesta i za nešto drugo osim šminke i kozmetike. Možda napokon nećete morati sa sobom nositi i prepun ruksak jer vam sva šminka za putovanje nije stala pa ste ju ugurali u njega.

U našem tekstu našli su se sljedeći proizvodi: Micelarna otopina za skidanje šminke, tonirana krema, korektor, bronzer, rumenilo i maskara. Balzam za usta nismo posebno uključivali jer smo prilično sigurni da u svakom torbi imate barem jedan.

Micelarna

Ovo će vam trebati da skinete šminku i da očistite nečistoće s lica, naravno. Ovo je jedan od onih neizostavnih proizvoda jer se sa šminkom jednostavno ne ide u krevet. Micelarne otopine su dovoljno nježne da pašu i osjetljivoj koži, a istovremeno su dovoljno snažne da skidaju svu šminku.

Tonirana krema

Ovo preporučujemo umjesto pudera. Još uvijek vjerojatno imate svježe preplanulu put i ne želite ju skrivati teškim puderima. Tonirane kreme su laganije, njeguju kožu i daju prirodan izgled. One vam neće zagušiti kožu već će ona izgledati zdravo i nahranjeno.

Korektor

Korektor je tu da možete u hodu popraviti sitne nepravilnosti ili navečer popraviti šminku. Njime u jednom potezu možete razbuditi svoj pogled i osvježiti lice.

Bronzer

Bronzer je na ovom popisu jer ne sumnjamo da želite naglasiti preplanulu put i jagodice. Plus je i što se ovaj proizvod može koristiti kao sjenilo. Takve multifunkcionalne proizvode obožavamo jer to znači da u koferu imamo više mjesta za nešto drugo.

Rumenilo

Rumenilo jer licu daje svježinu i mladolik izgled. Također, ako uzmete ono sa shimmerom, ne morate nositi highlighter, a također i ovaj proizvod možete koristiti na kapcima.

Maskara

Na kraju – maskara. Kraljica make upa. Proizvod koji koristimo i kada imamo ful šminku i kada imamo čisto lice. Zbog njega oči dolaze do izražaja i u prvi plan. Maskara će savršeno zaokružiti vaš look ma koliko jednostavan ili kompliciran bio.

FOTO: Instagram (@christine_aestheticcredit), Beauty Bay, Cult Beauty

 

Učitati još
Zatvori