Najbolji nekirurški anti-age tretman koji je siguran, učinkovit i dugotrajan

Najbolji nekirurški anti-age tretman koji je
siguran, učinkovit i dugotrajan

Naše lice je često jedno od prvih mjesta na kojima se pojavljuju znakovi starenja. Hiperpigmentacija, suha koža, bore, opuštena koža, podočnjaci i općenito umoran izgled su neki od znakova koji nas s vremenom počnu podsjećati na sve lijepe godine iza nas. Ipak, za one koji bi voljeli premotati vrijeme, barem kad se radi o koži, postoji mnogo načina na koje se to može napraviti, a Profhilo tretman je jedan od najboljih anti-age tretmana koje možete naći kod nas.

Nedostaje li vašoj koži volumena i elastičnosti ili vam se pojavljuju različiti znakovi starenja poput finih linija, bora i opuštene kože? Ako ste u potrazi za nekirurškim anti-age tretmanom koji je siguran, učinkovit i pruža dugotrajne rezultate, onda bi Profhilo mogao biti savršeno rješenje za vas. Poliklinika TIM DENT-Miličić jedna je od vodećih poliklinika u Zagrebu koja u svojoj ponudi ima i Profhilo tretman. Stoga, ako razmišljate o anti-age tretmanu poput ovog, stručnjacima u poliklinici TIM DENT-Miličić se bezbrižno možete prepustiti u ruke. U nastavku otkrijte sve detalje o tome kako izgleda Profhilo tretman, što ga čini posebnim, kako djeluje, koliko traje i koje su potencijalne nuspojave.

Savršen anti-age tretman za to kada kreme ne pomažu, a za filerima ne želite posegnuti

Profhilo je jedinstveni ‘3u1’ proizvod. Naime, ne radi se o fileru, skin boosteru ni mezoterapiji, ali djeluje kao kombinacija sva tri navedena tretmana. On poboljšava hidrataciju, elastičnost i tonus kože. Ovaj tretman je dobio brojna priznanja među kojima i Aesthetic Awards kao najinovativniji tretman na području estetske medicine. Sve to zahvaljujući vrhunskim rezultatima koje pruža. Ako ne želite posegnuti za hijaluronskim dermalnim filerima, a skincare proizvodima ne postižete značajne rezultate, Profhilo je idealno rješenje za vas.

S obzirom na to da je strukture gela, on se ravnomjernije i lakše rasprostire kroz kožu. Zbog toga on ne stvara grudice koje se znaju pojaviti kod primjene, primjerice, dermalnih filera. To ovaj tretman čini sigurnijim i značajno smanjuje šanse za neželjenim nuspojavama. Profhilo je zapravo čista hijaluronska kiselina koja poboljšava kvalitetu kože. On remodelira kožu kroz njezine glavne sastojke – kolagen, elastin i lipocite, točnije masne stanice. Profhilo sadrži jednu od najviših koncentracija stabilizirane hijaluronske kiseline na tržištu – 64 mg u 2 ml – a s obzirom na to da može vezati 1000 puta više vode od svoje težine, idealan je za hidrataciju kože.

Koji su potencijalni rizici i nuspojave Profhilo tretmana?

Moguća je pojava blažeg crvenila na mjestima ubrizgavanja Profhila. No, ono nestaje nekoliko sati nakon tretmana. Ovaj tretman ne sadrži umjetne aditive i ne izaziva alergijske reakcije. Prvi rezultati su vidljivi nakon 3-4 tjedna, a isti se s vremenom još i povećavaju jer Profhilo potiče proizvodnju kolagena i fibroblasta. Tretman traje samo 20 minuta, a svakodnevnim aktivnostima se možete vratiti već jedan dan nakon zahvata. U rezultatima ćete moći uživati čak šest mjeseci.

Poliklinika TIM DENT-Miličić nalazi se na adresi Ogrizovićeva 30, u Zagrebu. Više informacija o poliklinici dostupno vam je na internetskoj stranici poliklinike ovdje, a dobro je znati i to da je prvi specijalistički pregled besplatan. Naručiti se možete putem e-maila [email protected] ili broja telefona 01/3822 937.

Foto: Pexels, TIM DENT-Miličić

Učitati još
Zatvori