Najtraženiji brend prirodne kozmetike u regiji konačno je dostupan i u Hrvatskoj

Najtraženiji brend prirodne kozmetike u regiji konačno je dostupan i u Hrvatskoj

Sjajne novosti stižu iz stožera najtraženije prirodne kozmetike u regiji. Riječ je o brendu Prirodna kozmetika Gloria, a novosti će razveseliti sve dame koje su posvećene zdravlju i njezi svoje kože. Naime, nakon dužeg perioda u kojem su naše dame pronalazile alternativne načine kako da dođu do ljekovitih Gloria proizvoda, konačno je objavljeno da Prirodna kozmetika Gloria stiže i na hrvatsko tržište. Osim što su ovi 100% prirodni proizvodi dostupni za narudžbe putem web stranice, od sada ih možete pronaći i na policama BIPA poslovnica širom Hrvatske.

Osnovno što je važno znati o ovom brendu je njihova posvećenost očuvanju prirodne ljepote, korištenjem čistih, sigurnih i ljekovitih sastojaka iz prirode. Zbog toga su kao temeljni sastojak Zlatne kolekcije, odabrali smilje te kroz jedinstvene recepture distribuirali njegovu ljekovitu moć u pet različitih proizvoda. Piling za lice, dnevna, noćna i hijaluronska krema, te apsolutni bestseller Zlatni serum, potpuno su različite kombinacije sastojaka, namijenjene različitim načinima uporabe, a sve za postizanje jedinstvenog rezultata u vidu zdrave, njegovane i prirodno lijepe kože lica. Mnoge korisnice ovog brenda posvjedočile su na društvenim mrežama kako je, uz zdrav način života, ovaj način prevencije eventualnih problema s kožom najbolji recept za jedno dugoročno i zdravo samopouzdanje u vlastito tijelo i izgled.

Prirodna kozmetika Gloria je brend nastao u susjedstvu naše domovine, na zlatonosnim poljima smilja u Hercegovini. Njihova uspješna priča stigla je vrlo brzo do velikog broja dama, među kojima su i mnoge poznate javne ličnosti. Osim Zlatne kolekcije, među 13 proizvoda koji su sada dostupni na području Hrvatske nalazi se i nova generacija proizvoda za njegu i zaštitu kose, koja je nastala krajem prošle godine u suradnji brenda Gloria i popularne beauty bloggerice Dia Mare. Svi nabrojani postali su nezamjenjivi proizvodi u dnevnim rutinama dama širom regije, pa nema nikakve sumnje da će i Hrvatice vrlo brzo pronaći svoje favorite među proizvodima Prirodne kozmetike Gloria.   

Pored veoma učinkovite linije prirodnih proizvoda, u prilog priči o velikom uspjehu ovog brenda ide i web platforma, kao jedna od rijetkih regionalnih online lokacija na kojima se može potpuno zaštićeno kupovati iz udobnosti svog doma, te plaćati uplatnicom, pouzećem, ili paypal-om. Kroz suradnju sa distributerom, omogućene su znatno pristupačnije cijene proizvoda za sve kupce, a za sve narudžbe putem www.prirodna.com, iznad 300 HRK, osigurana je besplatna poštarina. Ukoliko ste poklonice tradicionalne kupovine, onda prošetajte do najbliže BIPA poslovnice i potražite darove prirode koji se kriju na policama, u neodoljivim Gloria pakovanjima.

Foto: Prirodna kozmetika Gloria

Učitati još
Zatvori