Jeste li čuli za kružnu hidrataciju kože? Ovaj serum za lice sada vam ju i omogućuje

Kada bismo morale izabrati kozmetiku za koju na našem portalu vlada uvjerljivo najveći interes, to bi definitivno bili proizvodi za hidrataciju kože. Ovo zanimanje od strane čitateljica traje već godinama i ne pokazuje znakove posustajanja, što samo govori u prilog tome koliko nam je hidratacija bitna i koliko nam je zapravo nedostaje. Potpuno neovisno o tipu kože (bio on suhi, mješoviti, masni…), ali i o sezoni, svatko od nas susret će se s problemom dehidracije i više od nekoliko puta godišnje, a zatim pokušati sanirati štetu. Kada govorimo o ‘šteti’, svi znamo kako se ona manifestira u slučaju gubitka vlage: koža je ne samo suha, napeta i perutava, već i siva, beživotna, bez sjaja… Kakav god make up na nju stavili, sve to u kombinaciji jednostavno ne izgleda dobro i zatim su potrebni dani da ju ponovno vratimo u ravnotežu.

Mi smo svoje formule za zadržavanje kože u optimalnom stanju već pronašle, no budući da se i same nađemo u situaciji ispadanja iz balansa – naročito kada malo spavamo, malo se krećemo, loše jedemo, pod stresom smo i k tome pod utjecajem štetnih učinaka iz okoliša – izuzetno nas je zaintrigirao skincare novitet koji je prije nekoliko tjedana stigao u Hrvatsku. Potpisuje ga Dermalogica, o čijim smo vam inovacijama pisale u sada već nebrojeno mnogo navrata, a njen novi proizvod Circular Hydration Serum na još jedan način uvodi pravu malu revoluciju na beauty tržište.

Zašto revoluciju? Zato što se Dermalogica ovog puta bavi jednim zanimljivim pojmom za koji još nismo imale prilike čuti, a to je kružna hidratacija kože. Stručnjaci iz Dermalogica laboratorija još ju nazivaju i održivom hidratacijom te hidratacijskim ciklusom koji nikada ne prestaje, a koža zbog toga ni ne gubi dragocjenu vlagu.

Kružna hidratacija – metoda kojom će Dermalogica inspirirati ostale

Imajući na umu koliko moderan način života zapravo crpi vlagu iz naše kože, koju je teško nadomjestiti čak i vrlo moćnim hidratacijskim serumima, Dermalogica je razvila metodu kružne hidratacije, koju u djelo provodi upravo njen Circular Hydration Serum.

Kružna hidratacija ukratko znači da smo uspjeli ‘zaključati’ hidrataciju u koži, kako ju ona više ne bi gubila te kako bi na duge staze bila hidrirana, glatka i zategnuta, s jakom i funkcionalnom zaštitnom barijerom.

Tri su ključna mehanizma koja kružnu hidrataciju čine toliko uspješnom: JAČANJE kožne barijere i SPREČAVANJE dehidracije, ODRŽANJE vlage u dubljim slojevima i POTICANJE prirodnih mehanizama hidratacije. Jedan mehanizam se nastavlja na drugi, zbog čega je Circular Hydration Serum iz Dermalogice preparat za kružnu hidrataciju u kojoj se vlaga ne gubi, već se preusmjerava natrag u kožu.

Recite zbogom dehidraciji uz Circular Hydration Serum

Ako pričamo o jednom serumu za lice koji odgovara skoro svima, nama se čini da bi to mogao postati upravo Circular Hydration Serum, jer savršeno leži ne samo najrazličitijim tipovima, već i svim stanjima kože, pogotovo u slučaju dehidracije.

U njegove dobrobiti se svrstavaju činjenice da trenutno gasi žeđ dehidrirane kože, pruža dugotrajnu hidrataciju kako bi sprječio buduću dehidraciju i obnavlja kožu iznutra. Njegovim redovitim korištenjem koža postaje meka i baršunasta, zaštićena od gubitka vlage dulje od 10 sati, te mnogo lakše odolijeva nepovoljnim utjecajima izvana i iznutra.

Ključni sastojci

  • Poliglutaminska kiselina (visoke i niske molekularne veličine) iz fermentirane soje na površini kože stvara hidratantni film te obnavlja rezerve vlage u unutarnjim slojevima
  • Hidratantna matrica s ekstraktom algi bogata kalcijem i amilopektin riže pružaju brzu i dugotrajnu hidrataciju.
  • Hidrolizirani rižin protein jača barijeru kože za produljenu hidrataciju.
  • Lactobacillus Ferment i ekstrakt zobi pomažu balansirati mikrobiom kože.  
  • Aminokiseline slične onima koji su prirodno prisutne u koži zadržavaju vodu na površini kože kako bi spriječile gubitak hidratacije.
  • Hijaluronska kiselina i organski silicij prodiru u površinu kože za dubinsku hidrataciju i otporniju, hidratiziranu kožu.
  • Šećeri biljnog porijekla su snažni humektansi za dugotrajnu hidrataciju.

Nanošenje

Ujutro i navečer nanesite kapaljku seruma na očišćeno lice i vrat nakon tonika, a prije hidratantne kreme.

Gdje pronaći Dermalogica Circular Hydration Serum

Pronađite ga na www.dermalogica.hr po cijeni od 514,00 kuna.

Foto: Dermalogica

Učitati još
Zatvori