Predstavljen niche brend Goldfield & Banks u Top niche parfumeriji

Top niche parfumerija organizirala je mirisno druženje i ugostila osnivača brenda Goldfield & Banks – g. Dimitri Webera. Goldfield & Banks pioniri su u parfemskoj industiji, prvi premium parfemski brend proizveden u Australiji, a zasnovan na francuskoj parfemskoj metodologiji. Svaka parfemska kreacija pomno je osmišljena u suradnji s francuskim parfimerom pete generacije iz Grassea koji živi i stvara u Melbourneu. Goldfield & Banks potraga je za vrhunskim olfaktivnim iskustvom “made in Australia”.

Mirisi koji pozivaju na sanjarenje o Australiji

Goldfield & Banks prikupili su najkvalitetnije sirovine iz cijelog svijeta i spojili ih s čistim prirodnim esencijama raznovrsnih i jedinstvenih sjemenki, drveća, cvijeća, lišajeva, smola, lišća i plodova australskog kontinenta. Mirisi pozivaju na sanjarenje o Australiji, na čudesno mirisno putovanje blistavim australskim obalama, kroz vrelu crvenu pustinju do beskrajnih dubokih šuma.

Svaki miris kuće Goldfield & Banks vezan je uz određeni australski lokalitet, a kompozicije se razvijaju prateći sunce na obzoru kao SVITANJE (VRH), ZENIT (SRCE) i ZALAZ SUNCA (BAZA). U sklopu mirisnog druženja g. Weber predstavio je i najnoviji miris – Velvet Splendour, orijentalno začinski miris, čiji su glavni sastojci mimoza, opoponaks, kožnati akord, vetiver, tonka i mandarina.

Top niche parfumerijia na Trgu bana Josipa Jelačića 13 u ponudi ima cjelokupnu kolekciju mirisa Goldfield & Banks – Blue Cypress, Desert Rosewood, Pacific Rock Moss, White Sandalwood, Wood Infusion, te Southern Bloom. Svi mirisi dolaze u pakiranju od 100ml i cijena im je 1.095kn, dok je cijena za Souhern Bloom zbog spceifičnih sastojaka 1.245,00kn. Brand Goldfield & Banks dostupan je i putem webshopa – www.top.hr

Foto: Promo

0