Dior je kreirao novi puder koji prekriva bez osjećaja težine na licu

Dior je kreirao novi puder koji prekriva
bez osjećaja težine na licu

Možda ste pomislili da će nakon stoljeća razvitka i usavršavanja puder za lice biti savršen, ali ne. Svaki mjesec nastaju novi puderi s još boljim formulama nego ikad prije. Tako se i Dior vratio s potpuno novim make up proizvodom pod nazivom Face & Body Powder-No-Powder za kreiranje savršene podloge. Osmislio ga je kreativni i image direktor Dior make up-a Peter Philips. Ovaj puder bit će dostupan u raznim nijansama koje zadovoljavaju različite tonove kože. Puder je proizvod bez kojeg teško možemo zamisliti svoju svakodnevicu, čak i ako se ne šminkamo svaki dan, volimo imati mogućnosti. No, ponekad puder može ostaviti vidljiv završni finiš na koži, a to nitko ne želi. Tako je Peter stvorio drugačiju, modernu teksturu, koja pruža novu senzaciju i novi rezultat.

Powder-No-Powder za lagan i prozračan no make up look

Face & Body Powder-No-Powder puder ima laganu teksturu, zamagljuje nesavršenosti, učvršćuje ten i održava duh no make up make up looka, sa svjetlucavim, ali mat završetkom, koji odgovara duhu Dior Backstage linije. Powder-No-Powder ima prozirnu gel bazu i prožet je pigmentima mekog fokusa koji odmah matiraju ten. Osim toga, njegove biserne mikročestice pomažu u stvaranju prirodno blistavog izgleda, dok formula ostavlja vašu kožu matiranom tijekom cijelog dana.

Može se koristiti samostalno, kao bronzer ili u kombinaciji s Face & Body Foundation tekućim puderom. Ako želite besprijekornu podlogu koja će trajati cijeli dan, koristite primer, tekući puder, a zatim Puder-no-Powder u odgovarajućoj nijansi po cijelom licu kako biste setirali podlogu. Za konturiranje odaberite malo tamniju nijansu od uobičajene nanesite ga ispod jagodica kako biste ih naglasili. Isto tako, možete ga nježnim pokretima nanijeti na jagodice za prirodno brončani look. No, ako ga želite koristiti samostalno odaberite nijansu koja odgovara vašem tenu i koristite ju samu od sebe, bez ikakvog drugog pudera. Tako ćete postići izgled prirodno lijepe kože. To je za one dane kad ne želite osjetiti svoj make up na licu, a opet želite izgledati malo svježije.

Dior Face & Body Powder-No-Powder na tržište dolazi u ožujku 2021. godine.

Foto: Instagram, Dior

Učitati još
Zatvori