Victoria Beckham će lansirati Posh liniju ruževa posvećenu Spice Girls danima

Victoria Beckham će lansirati Posh liniju
ruževa posvećenu Spice Girls danima

Victoria Beckham vraća se svojim korijenima najnovijom kolekcijom pod brendom Victoria Beckham Beauty. Već 1. listopada, možete očekivati devet nijansi Posh ruževa za usne čija formula je u potpunosti clean i dolazi u minimalno plastičnom pakiranju. Ime ove kolekcije posvećeno je njezinom prošlom životu kao Posh Spice u pop grupi Spice Girls. Kao cijela njezina linija proizvoda, tako su i novi Posh ruževi izrađeni u skladu s održivošću. Mješavina prirodnih voskova i ulja, poput avokado, kokos i jojoba ulja, namijenjena je postizanju glatkih i punih usana. Usnama pružaju njegu i neprozirnu boju, a raspon od devet nijansi odgovarat će svim tonovima kože. Oni su prigušeni i klasični, slično kao i boje usana viđene na Posh Spice u vrijeme ’90-ih.

Nazivi ruževa će vas oduševiti

Čak su i nazivi nijansi ovih ruževa zabavni. Tu je Pixi, nježna nude nijansa breskve, Girl koja je neutralna nijansa breskve i Spice koja je srednje tamna nude nijansa. Fringe je duboka nijansa bakreno-smeđe, Pout nježna koraljno-ružičasta, Sway je nježno ružičasta poput bobičastog voća, Pose je tamna bordo boja, dok je Play bogata nijansa šljive, a Pop je klasična crvena u stilu Victorije Beckham.

Još u siječnju 2020. godine Victoria je istaknula da se sad osvrće i smiješi vremenu koje je provela u Spice Girls-u te je ponosna na sve što su postigle. Victoria želi nadahnuti ljude da prihvate tko su, da budu zadovoljni onim što jesu, da budu najbolja verzija sebe i da se to slavi. I činjenica je da je u redu biti malo drugačiji, zašto se samo prilagođavati?

Ruževi će se pridružiti rastućem popisu proizvoda pod Victorijinom linijom, koja uključuje sjenila za oči, ruževe za usne, serume za kožu i još mnogo toga. Posh ruževi bit će vam dostupni od 1. listopada na linku.

Foto: Instagram, Victoria Beckham Beauty

Učitati još
Zatvori