Povezani iskustvom: Povjerenje, stručnost i rezultati u Poliklinici Bagatin

Povezani iskustvom: Povjerenje, stručnost i
rezultati u Poliklinici Bagatin

Što je zajedničko Tanji, Maji i Stanki? Svaka od njih individua je za sebe koja dnevno živi nekoliko uloga – supruge, majke, poslovne žene, prijateljice… Njihovo životno iskustvo je bogato, svakodnevica potpuno drugačija, ali ispunjena. I ipak uspijevaju odvojiti malo vremena za sebe i posvetiti se njezi svoga izgleda te zdravim životnim navikama. Zajednička im je i naklonosti lijepom, njegovanom, prirodnom, profesionalnom, personaliziranom. Zajednička im je njihova omiljena destinacija za ljepotu kojoj su dale svoje povjerenje, u čiju su se stručnost odmah uvjerile i gdje su postigle točno one rezultate kojima su težile.

Upravo njihove sjajne klijentice, Tanja, Maja i Stanka, od kojih svaka predstavlja svoju životnu dekadu, točnije 30-e, 40-e i 50-e, bile su im inspiracija za novu kampanju za anti-age tretmane. U Poliklinici Bagatin vole reći kako su godine samo stanje uma te da se jednako dobro i njegovano može izgledati u bilo kojoj životnoj dekadi – čemu ova posebna kampanja baš ide u prilog!

Fantastična beauty četvorka

Za prekrasne fotografije zaslužen je poznati modni i beauty fotograf Marko Grubišić koji je ljepotu ovih dama pretočio u najljepši trajni zapis. Prirodan i decentan make up potpisuje virtuoz Saša Joković, odlične frizure nastale su pod kreativnom četkom umjetnika Ante Pažanina, a cjelokupni izgled svojom je bijelom modnom vizijom zaokružio stilist Ivan Friščić.

Uz prekrasan pogled na Zagreb i društvo ambasadora i prijatelja Poliklinike Ecije Ojdanić, Ane Begić Tahiri, Damira Kedže, Lane Klingor Mihić i Martine Boščić, predstavljen je novi slogan ‘Povezani iskustvom’ te novi vizuali na kojima su ovoga puta osvanule klijentice u glavnim ulogama.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori