Isprobali smo hrpu okoloočnih krema, ali ova nas je baš impresionirala. Podiže čak i gornje kapke
Isprobali smo hrpu okoloočnih krema, ali ova nas je baš impresionirala. Podiže čak i gornje kapke

Isprobali smo hrpu okoloočnih krema, ali ova nas je baš impresionirala. Podiže čak i gornje kapke

Neki s podočnjacima imaju više problema, neki manje, ali svima nam je zajednička činjenica da je koža oko očiju posebno osjetljiva i tanka. Baš zato treba je pravilno njegovati i ne smijemo ju zapostavljati. Upravo oko očiju javljaju se neke od prvih finih linija, a često upravo na tom području vidimo i prve znakove opuštanja kože. Tako, iako hidrataciju apsolutno podržavamo, od kreme za područje oko očiju, ipak, trebamo nešto više.

Na to kako naša koža izgleda i kako stari, naravno, utječu geni, ali istraživanja predlažu da više od 50% vidljivih znakova starenja donosi naš okoliš i način života.

Jednom kada faktori poput klime, UV zračenja, zagađenja zraka, manjka sna te stresa postanu kronični, oni na našu kožu ostavljaju jače posljedice od genetike.

Baš zato Dermalogica je razvila Phyto Nature liniju. Najnoviji dodatak njoj je Phyto Nature Lifting Eye Cream – krema koja donosi instantni lifting efekt, a s redovitim korištenjem umanjuje i vidljive znakove starenja.

Što je toliko čudesno kod Phyto Nature Lifting Eye Creama?

Pa čudesni su dakako pomno birani i kombinirani sastojci. Kao i uvijek, Dermalogica je od prirode uzela ono najbolje i lansirala proizvod koji doista djeluje. Ova krema najposebnija je po činjenici da se nanosi i na gornji kapak te ga podiže, a u nastavku su sastojci koji to omogućavaju.

Tu je najprije, ekstrakt sjemenki kvinoje koji vidljivo podiže kako bi se smanjila vidljivost bora na kapcima i poboljšala tekstura kože.

Slijedi, acetil tetrapeptid-9 koji pomaže u učvršćivanju izgleda kože. Sjedinjen je s karnozinom, biomimetičkim dipeptidom koji ima moćna antioksidativna svojstva i zaglađuje fine linije i bore te učvršćuje kožu.

Tu su i adaptogeni astragalus i cvijet akmele koji s CoQ10 zaglađuju i podižu kožu područja oko očiju.

Ekstrakt kasave, pak, ima sposobnost trenutnog podizanja, učvršćivanja i zaglađivanja. Tu je i biljna hidratantna mješavina s trehalozom, beta glukanom i natrijevim hijaluronatom koja pomaže poboljšati teksturu kože.

Matcha maslac omekšava i vlaži ne ostavljajući masni trag.

Skvalan hidratizira i pridonosi održavanju zdravog izgleda kože, ujednačava teksturu te smanjuje vidljivost bora. Vitamin E donosi hidratantne i antioksidativne dobrobiti; umiruje nježnu kožu područja oko očiju. Naposljetku, pro-vitamin B5 smanjenjem transepidermalnog gubitka vode (TEWL) zaključava hidrataciju te umiruje.

Kome je namijenjena ova krema?

Ova transformirajuća krema prije svega namijenjena je svima koji se nose s prijevremeno ostarjelom kožom, kao i svima sa zrelom kožom.

Nanosi se tako da malu količinu kreme zagrijete među prstima te ju nježno utapkajte na donji i gornji kapak.

Zapamtite, nema utrljavanja i rastezanja kože!

Kremu nježno umasirajte prema gore uz orbitalnu kosu, iz unutarnjeg kuta prema sljepoočnici. Phyto Nature Lifting Eye Cream može se koristiti ujutro i navečer.

Testirana je na 31 osobi koje su je koristile dvaput dnevno, ujutro i navečer, tijekom 8 tjedana. Stručna procjena kaže da je 97% ispitanika primjetilo vidljivo podizanje kapaka. Njih 94% uvidjelo je smanjenje bora, 97% primjećuje ujednačeniji ton kože kao i 97% ispitanika koji su primjetili povećanu blistavost.

Dermalogica_Phyto Nature Lifting Eye Cream
Dermalogica_Phyto Nature Lifting Eye Cream

Foto: PR

Učitati još
Zatvori