Noviteti s potpisom holivudskog frizera za njegu obojene kose

@philipb

Kao vrhunski holivudski stručnjak za njegu kose, Philip B. je stekao međunarodnu slavu zahvaljujući svom vizionarskom pristupu tretmanima kose, vlasišta i njege tijela. Njegovi nagrađivani preparati, svi temeljeni na čistim biljnim i eteričnim uljima u snažnim koncentracijama koje nisu uobičajene u ovoj vrsti proizvoda, presudno su promijenili način na koji svijet doživljava luksuznu njegu kose i vlasišta.

FOREVER SHINE DELUXE KOLEKCIJA

Predstavljamo prvi šampon na svijetu s postupnim otpuštanjem biljnih hidrirajućih tvari, za seksi volumen, sjaj i dugotrajnim divnim mirisom. Hidrirajuće biljne tvari obrađene su pod visokotlačnim pritiskom koji ih razbija u sitne molekule što prodiru u kosu i jačaju je iznutra prema van. Preobražava sve tipove kose s trenutačnim, zadivljujućim rezultatima: oživljava, definira i razmrsuje kovrče; stvara graciozne, lelujave fenirane uvojke; te tankoj kosi daje volumen i punoću. Pouzdan za bojanje i tretiranje keratinom.

Forever Shine regenerator

Hidrirajuće biljne tvari obrađene su pod visokotlačnim pritiskom koji ih razbija u sitne molekule što prodiru u kosu i jačaju je iznutra prema van. Preobražava sve tipove kose s trenutačnim, zadivljujućim rezultatima: oživljava, definira i razmrsuje kovrče; stvara graciozne, lelujave fenirane
uvojke; te tankoj kosi daje volumen i punoću. Djelatni sustav s postupnim otpuštanjem biljnih tvari donosi kosi trajni sjaj i bujnost. Ovaj j regenarator pouzdan za bojanje i tretiranje keratinom.

Thermal Protection sprej

Sprej za zaštitu od topline bestežinski je primer s vremenskim otpuštanjem koji se upotrebljava prije oblikovanja za više sjaja i sprečavanje lomljenja i pucanja vrhova. Stvara seksi teksturu, povećava sjaj i štiti od oštećenja uzrokovanih toplinskim uređajima za oblikovanje. Mješavina biljnih hidrirajućih tvari (oleosomi šafranike, mongongo ulje, vitamin E i ulje slatkog badema) te snažnog kompleksa L-aminokiselina oporavlja i štiti krhke pramenove.

Foto: Instagram, PR

0