Ovaj piling očistit će kosu od nakupljenih proizvoda i nježno ju hidratizirati

Ovaj piling očistit će kosu od nakupljenih proizvoda i nježno ju hidratizirati

Kada je riječ o njezi kože, u posljednjih nekoliko godina sve se više upoznajemo s jednom, mogli bismo reći, sasvim novom vrstom haircare proizvoda, i to onom koja riješava problem ‘build upa’. U slobodnom prijevodu, riječ je o akumulaciji, odnosno gomilanju slojeva različitih proizvoda za njegu i styling kose, koji se zadržavaju na vlasi čak i nakon klasičnog pranja i bitno ju opterećuju.

Kako ćete znati da su vam proizvodi koji ste nanosili prethodnih dana i tjedana opteretili kosu? Tako da će vam ona biti vidljivo suha, bez forme i bez sjaja, te neće reagirati na regularnu njegu kose onako kako bi trebala ili ne u mjeri u kojoj bi trebala.

Philip B. Peppermint Avocado Scalp Scrub

Baš zato, ovaj problem riješavamo specijaliziranim proizvodima koji su sve više traženi u beauty svijetu. Jedno svoje rješenje predstavio je i brend Philip B., a riječ je o PEPPERMINT AVOCADO SCALP SCRUBU – pilingu za vlasište s paprenom metvicom i avokadom.

Namijenjen je detoksikaciji vlasišta, ali i njezi kože, što znači da će, za razliku od nekih proizvoda za rješavanje build upa koji istovremeno vlasištu kradu i dragocjena ulja, on isto zaštititi i njegovati.

Nježno čisti i hidratizira kosu

Ovaj piling nježno čisti vlasište te mu je svrha uklanjanje masnoće, nečistoća i ostataka proizvoda, kako bi folikule i vlasište bili osvježeni i detoksicirani. Pritom morska sol eksfolira i uklanja ostatke proizvoda, a mješavina biljnih ulja osvježava i okrepljuje vlasište.

Philip B. Peppermint Avocado Scalp Scrub ne sadrži sulfat i siguran je za bojenje kose i tretman keratinom. Osim toga, nije testiran na životinjama, a biljni sastojci koji se u njemu koriste nabavljeni su iz pouzdanih izvora i sva se ambalaža može reciklirati.

CIJENA: 665 kn – 236 ml

GDJE GA MOŽETE KUPITI: U parfumeriji Lana, Bartola Kašića 8, Zagreb i Lana Niche Perfumery, Ilica 25, Zagreb i kralja Tomislava 5, Split te frizerskom studiju Glamour, Medvedgradska 39, Zagreb.

Foto: Philip B.

Učitati još
Zatvori