Ovaj slovenski brend proizvodi pilinge za tijelo koji će preporoditi vašu kožu

Ovaj slovenski brend proizvodi pilinge za tijelo koji će preporoditi vašu kožu

Iako se na prvu možda čini kao da piling za tijelo baš i nije neka preuzbudljiva kategorija kozmetičkih proizvoda, moramo priznati da bez njega više ne možemo zamisliti svoju beauty rutinu. Ne samo zato što uz njegovu pomoć odstranjujemo površinski sloj mrtvih stanica kože, već i zato što zahvaljujući njemu koža izgleda zdravije i ljepše. Najbolji dokaz tome je usporedba zone kože koja je tretirana s pilingom s onom koja nije tretirana. Djelovanje pilinga i više je no primjetno, jer koži odmah daje svjetliji, ujednačeniji i glađi dojam. Baš zato, obavezno ga koristimo barem jednom tjedno i volimo se redovito upoznavati s novim proizvodima u ovom području.

Pelia Organic

Brend koji nas je među zadnjima oduševio dolazi iz Slovenije i na njega doista vrijedi obratiti pozornost. Pelia Organic njegovo je ime, a uža specijalnost postali su mu upravo pilinzi za tijelo koji su prirodni i jedinstveni.

Inspiracija za nastanak ovog brenda i njegovih proizvoda bila je priroda, pa Pelia Organic ponuda obuhvaća mikro serije pilinga koji su prepuni prirodnih sastojaka najviše kvalitete. Prema koži su izuzetno nježni, no istovremeno daju sjajne rezultate i omogućuju nam povezivanje s prirodom na jednoj sasvim novoj razini, u udobnosti i privatnosti naših kupaonica.

Maksimalno poštujući prirodu i naš planet, Pelia Organic proizvodi ne sadrže nikakve za okoliš potencijalno štetne sastojke. Pilinzi su dizajnirani i ručno izrađeni u Sloveniji, pogodni su za vegane i dolaze u papirnatim ambalažama koje je 100% moguće reciklirati.

Kolekcija nas upoznaje s nekoliko predivnih pilinga između kojih je moguće birati, a tu je i mogućnost kupovine sample seta, uz koji možete testirati i pronaći onaj savršeni za svoju kožu. Ipak, ako se nas pita, svaki od ovih pilinga je čisto savršenstvo na svoj način. Cijelu ponudu istražite ovdje i očarajte se, baš poput nas, brendom Pelia Organic.

Foto: Pelia Organic

Učitati još
Zatvori