U centru Zagreba otvorila se nova parfumerija koju biste trebali posjetiti ako volite fine parfeme

U centru Zagreba otvorila se nova parfumerija koju biste trebali posjetiti ako volite fine parfeme

Priča o Parfumeriji Lana vodi nas u sada već daleko 1990. godinu, kada je ista i otvorena na danas već dobro poznatoj adresi Bartola Kašića 8, u neposrednoj blizini Kvaternikova trga. Tada se radilo o prvoj privatnoj parfumeriji na ovim prostorima, koja je ženama i muškarcima otvorila neke nove horizonte kada je riječ o parfemima, a zbog Chanelovih ili Diorovih mirisa, poznato je, kupci su znali čekati u redu pred parfumerijom i strpljivo čekati kako bi ulovili nešto novo i nešto posebno, zbog čega više neće morati u inozemstvo.

Osim spomenutih brendova, Lana je prva ponudila kozmetičke proizvode za znalce i prave mirisne sladokusce, a Givenchy, Guerlain, La Prairie, Sisley, Lancome, Kanebo, Shiseido, Comme des Garçons, neki su od brendova za koje je postalo poznato kako se mogu nabaviti upravo u Lani.

Vlasnica Svjetlana Žaknić i danas uspješno vodi svoj biznis, koji je poprimio obiteljski karakter, jer je u njega uključena i njena kćer Lana. Zajedno su u proteklih nekoliko sezona organizirale mnogo divnih druženja s predstavnicima medija i tom nas prilikom upoznavale s najzanimljivijim parfemskim brendovima i najvećim stručnjacima u svijetu niche parfema, a najveća novost koju su nam pripremile ovih dana jest za njih vrlo velik poslovni potez – otvorenje nove niche parfumerije.

Nova Parfumerija Lana

Tako se otvorila ‘nova Lana’ u samom srcu Zagreba, u Ilici 25, čiji interijer neodoljivo odiše šarmom luksuznih pariških parfumerija. U ugodnom ambijentu, ovdje ćete moći odabrati poklon za sebe ili svoje bližnje i potencijalno provesti sate isprobavajući razne parfeme.

Asortiman koji se nalazi u novoj Lani uključuje vrhunske brendove niche parfema Kilian, Amouage, Ormonde Jayne, Puredistance, Parfums de Marly, Clive Christian, Fragrance du Bois, Histoires de parfums, Eight&Bob i mnoge druge, a tu je i skin care brend Valmont i brend proizvoda za njegu kose Philip B. Vrijedi dodati za kraj kako ćete u Parfumeriji Lana u Ilici imati priliku susresti samu vlasnicu Svjetlanu Žaknić, a njenu kćer na dobro poznatoj, originalnoj Lana adresi u ulici Bartola Kašića. Njihovu ponudu istražiti možete i na web stranici i u web shopu parfumerije.

Foto: Parfumerija Lana

Učitati još
Zatvori